Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Aleksin istuimien prototyypit testattaviksi taidelauantaina

Lahden kaupunki

Aleksin istuimien prototyypit testattaviksi taidelauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2016 klo 11:36
Julkaisija: Lahden kaupunki

Aleksanterinkadulle sijoitettavien uusien istuimien prototyypit ovat taidelauantaista 3. syyskuuta lähtien kaupunkilaisten testattavina. Proto-istuimet sijoitetaan Aleksille Mariankadun aukion lähistölle.

Penkeistä voi antaa kommentteja teknisen ja ympäristötoimialan henkilökunnalle kaupungintalon puutarhajuhlassa, Facebookissa Lahden tekninen ja ympäristötoimiala -sivulla ja Twitterissä @LahtiTeky -käyttäjälle.

Istuinperhe on kehitelty UPM:n kierrätysmateriaalin biokomposiittilankusta, joka on puuhun verrattuna helpommin huollettava. Tuotekehittelyä on tehnyt LADEC Oy:n kokoama työryhmä, johon on kutsuttu paikallisia yrittäjiä. Tuotekehittelyssä on otettu huomioon yleisökommentit sekä keskustan asukkaiden, yritysten ja keskeisten sidosryhmien työpajojen tulokset.

Keskustaan tulevat istuimet ovat yleisötoiveiden mukaisesti pieniä, helposti siirreltäviä yksiköitä. Niiden sijoituspaikkoja testataan ja kaupunkilaisilta kysytään niistä mielipiteitä.

Lisätietoja:

Lahden kaupunki
Projektipäällikkö Riitta Niskanen
p. 050 559 4200, riitta.m.niskanen@lahti.fi

LADEC / Design
Kehityspäällikkö Kristian Keinänen
p. 050 5980 580, kristian.keinanen@ladec.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs