Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Ajanvaraukset siirtyvät verkkoon – Suomen suosituin nettiajanvarausjärjestelmä tehdään Mikkelissä

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Ajanvaraukset siirtyvät verkkoon – Suomen suosituin nettiajanvarausjärjestelmä tehdään Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2015 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Yhä useampi yritys Suomessa tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan ajanvaraukseen verkossa. Mikkeliläinen startup-yritys Aika24 Oy julkaisi elokuussa uuden version nettiajanvarausjärjestelmästään. Palvelu on jo nyt yritysten määrällä mitattuna Suomen suosituin, ja laajenee jatkossa kattamaan kaikki nettiajanvarausta tarjoavat yritykset ympäri Suomen. Yhtiö uskoo nettiajanvarausten suosion kasvuun myös aivan uusilla toimialoilla.

Aika24-nettiajanvarausjärjestelmän kehitystyö alkoi Smart Time Oy:n nimissä jo vuonna 2003, jolloin nettiajanvarausta tarjosi vain kaksi yritystä Suomessa. Vuoden 2015 alussa yrittäjä Jukka Voutila perusti Aika24 Oy:n ja siirsi järjestelmän kehitystyön uuteen yritykseen, tarkoituksenaan keskittyä yksinomaan nettiajanvarauksiin. Taustalla on ajanvarausten voimakas siirtyminen verkkoon: vuosien varrella Aika24:ä edeltäneissä versioissa on tehty jo miljoonia varauksia, ja määrä kasvaa nopeassa tahdissa. Tämä avaa Aika24:lle mahdollisuuksia uuteen liiketoimintaan.

Kattava palvelu ja lisätieto auttavat kuluttajia ajanvarauksessa

Elokuussa julkaistu Aika24-ajanvarausjärjestelmän uusi versio tarjoaa kuluttajille entistä enemmän tietoa yrityksistä, joille aikaa voi järjestelmässä varata. Myös palvelun ulkoasua on kehitetty. Suurin uudistus koskee kuitenkin palvelun kattavuutta: Aika24:n omien yritysasiakkaiden lisäksi palvelusta löytyvät myös muita järjestelmiä käyttävät yritykset. Mikään toinen nettiajanvarausjärjestelmä Suomessa ei tarjoa vastaavaa palvelua.

– Palvelun laajentaminen omien asiakkaidemme lisäksi muita järjestelmiä käyttäviin yrityksiin helpottaa ennen kaikkea kuluttajaa. Useiden yritysten ajanvaraus on tähän saakka vaatinut vierailua yrityksen omilla verkkosivuilla, mikä on kuluttajan kannalta vaivalloista. Myös kaupallisista järjestelmistä on löytynyt vain osa nettiajanvarausta tarjoavista yrityksistä. Aika24-palvelussa ajan voi varata jo yli 600 yritykselle, kertoo Voutila. – Määrä kasvaa jatkuvasti, kunnes palvelu kattaa kaikkien suomalaisten yritysten nettiajanvaraukset.

Järjestelmästä löytyvistä yrityksistä tarjotaan kuluttajille nyt myös entistä enemmän tietoa. – Suositukset, lisätiedot ja kuvat auttavat kuluttajia päätöksenteossa. Samalla voimme tarjota yrityksille maksullista lisänäkyvyyttä, joka tuo kasvua omaan liiketoimintaamme.

Tavoitteena uudet toimialat, kehityslaboratoriona Mikkelin seutu

Aika24 hakee kasvua palvelulleen nyt uusilta toimialoilta. Tähän saakka nettiajanvarausta ovat tarjonneet ennen kaikkea kivijalkayritykset, mutta nyt Aika24 tavoittelee uutta asiakaskuntaa muun muassa liikkuvista yrittäjistä, kuten sähkö- ja LVI-asentajista sekä myyntiedustajista, joita asiakkaat voivat kutsua koti- tai yrityskäynneille. Loppusyksyn aikana Aika24 Oy julkaisee mobiilisovelluksen, joka helpottaa nettiajanvarausten tarjoamista erityisesti tälle liikkuvalle asiakaskunnalle.

Palveluidensa kehitystyötä Aika24 Oy toteuttaa Mikkelissä, Voutilan kotipaikkakunnalla. – Mikkeli on meille hyvä kehityslaboratorio ja kokeilualue, jossa testaamme järjestelmän uusia ominaisuuksia ja sitä, kuinka ne houkuttelevat yritysasiakkaita. Markkina Mikkelissä on rajallinen, mutta kokeilualueena tämä kaupunki toimii hyvin. Mikkelissä toimiviksi todetut ideat viemme valtakunnallisesti käyttöön.

Lisätietoja:

Jukka Voutila, toimitusjohtaja, Aika24 Oy, 044 047 2570, jukka.voutila@aika24.fi

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

https://aika24.fi/

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Aika24 Oy on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n "Lean startup -ketterä kehittämisohjelma" -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs