Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Aerohive valitsi Exclusive Networks Groupin kumppanikseen Pohjoismaissa

Aerohive valitsi Exclusive Networks Groupin kumppanikseen Pohjoismaissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2013 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Yhteistyön tarkoituksena on kiihdyttää ohjaimettomien pilviverkkoratkaisujen jälleenmyyntiä Suomessa.

Helsinki – maaliskuun 5.- Eurooppalainen SuperVAD Exclusive Networks Group on valittu Aerohive Networksin pohjoismaiseksi jakelijaksi. Kumppanuus auttaa jälleenmyyjiä tarttumaan BYOD-trendin mahdollisuuksiin entistä helpommin. Wi-Fi:n nousu ensisijaiseksi verkkoon kytkeytymistavaksi ja pilvipalveluiden tehokkuuden kehitys vaativat yrityksiä tarkastelemaan verkkostrategioitansa uudelleen.

Pohjoismaihin laajentuminen syventää Aerohiven ja Exclusive Networks Groupin yhteistyötä. Yhtiöt ovat toimineet yhteistyössä jo aiemmin Iso-Britanniassa, Saksassa, Italiassa, Itävallassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa ja Portugalissa. Exclusive Networks Group luo uusia markkinoita Aerohivelle ja etsii yhtiölle aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä.

– Aerohive on todistanut kykynsä aktiivisilla verkkomarkkinoilla ja odotamme yhteistyömme kasvattavan entisestään toimintaamme kaikissa Pohjoismaissa. Aerohive -ratkaisut täydentävät hyvin tuotteitamme, joita tämänhetkiset kumppanimme tarvitsevat, kun he valjastavat pilvipalveluita ja yrityksille suunnattuja mobiiliratkaisuja tehokkaaseen käyttöön, Exclusive Networks Finlandin toimitusjohtaja Ralf Karlsson sanoo.

Organisaatioissa ja yrityksissä käytettävien langattomien laitteiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Karlsson uskookin, että Aerohiven ohjaimeton arkkitehtuuri tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon Exclusive Networksin nykyisille jälleenmyyjille.

– Aerohive on tuoteportfoliossamme avainasemassa. Yrityksen vahva teknologinen tarina rakentuu skaalattavuuden, kontrollin ja suorituskyvyn varaan. Se sopii hyvin  yhteen meidän tavoitteemme kanssa varustaa jälleenmyyjät turvallisilla, optimoidulla ja automatisoiduilla tämän päivän IT-ratkaisuilla, Karlsson jatkaa.

Kumppanuuden on määrä kasvattaa Aerohiven saatavuutta Pohjoismaissa, samalla kun loppukäyttäjien vaatimus pilvipalveluille kasvaa.

– Exclusive Networks Group tuo Aerohiven tarvitsemaa lisäarvoa jakeluun, jotta pääsemme entistä tiiviimmin Pohjoismaiden markkinoille ja yhteyksiin oikeiden jälleenmyyjien kanssa. Pilvipalveluilla ohjattu älykäs langaton arkkitehtuuri on kasvattanut osuuttaan Pohjoismaissa samalla kun yrityksille suunnatut mobiilipalvelut ovat yleistyneet, sanoo Aerohive Networksin Pohjoismaiden Channel Director Roger Kerven.

Exclusive Networks Group

Exclusive Networks Group tuo kasvuvaiheessa olevat globaalit teknologiayritykset Euroopan markkinoille hyödyntäen ainutlaatuista SuperVAD-jakelumalliaan. Se on erikoistunut edustamaan verkko-, infrastruktuuri-, turvallisuus- ja tallennusratkaisuja tarjoavia teknologiayrityksiä. Yhtiöllä on noin 5 000 jälleenmyyjää.

Yhtiö koostuu yhtenäisesti ohjatusta ryhmästä kansallisesti toimivia, riippumattomia ja yrittäjävetoisia bisnesyksiköitä. Se tunnetaan innovatiivisten ja uusien teknologioiden tuomisesta Euroopan markkinoille. Vuonna 2003 perustettu, nopeasti kasvanut yhtiö tukee yhteistyökumppaneitaan tarjoamalla heille muun muassa konsultointi-, markkinointi-, myynti- ja koulutuspalveluita sekä teknistä tukea.Exclusive Networks Groupin pääkonttori on Ranskassa, ja se toimii 14 maassa, mukaan lukien Englanti, Saksa, Italia, Itävalta, Hollanti, Belgia, Espanja, Portugali, Ruotsi, Norja ja Suomi. Yhtiöllä on toimintaa myös ranskankielisessä Afrikassa.

About Aerohive Networks

People want to work anywhere; on any device, and IT needs to enable them -- without drowning in complexity or compromising on security, performance, reliability or cost. Aerohive's mission is to Simpli-Fi these enterprise access networks with a cloud-enabled, self-organizing, service-aware, identity-based infrastructure that includes innovative Wi-Fi, VPN, branch routing and switching solutions.

Aerohive was founded in 2006 and is headquartered in Sunnyvale, Calif. The company's investors include Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lightspeed Venture Partners, Northern Light Venture Capital, New Enterprise Associates, Inc. (NEA) and Institutional Venture Partners (IVP). For more information, please visit www.aerohive.com, call us at 408-510-6100, follow us on Twitter @Aerohive, subscribe to our blog or become a fan on our Facebook page.

Lisätietoja:

Jussi Mero
Exclusive Networks Finland
fi_info@exclusive-networks.com
+358 (0)20 7551 640

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs