Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Acerin T2-kosketusnäytöille Red Dot -palkinto ylivertaisesta designista

Acer

Acerin T2-kosketusnäytöille Red Dot -palkinto ylivertaisesta designista

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 15:00
Julkaisija: Acer

Acerin T2-sarjan LED-kosketusnäytöille on myönnetty Red Dot -palkinto, eräs maailman arvostetuimmista tunnustuksista tuotedesignin saralla. Tänä vuonna 19 Red Dot -palkintogategoriaan ilmoittautui peräti 4662 ehdokasta, joista 37-henkinen design-ammattilaisista koostuva asiantuntijapaneeli valitsi voittajat. Palkintoraatiin kuului tänä vuonna mm. muotiguru Jimmy Choo.

”Tyylikkäästä designista tulee koko ajan entistä tärkeämpi menestystekijä tietotekniikassa”, Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas linjaa. ”Acerin filosofiana on luoda helppokäyttöisiä ja hyvältä tuntuvia tuotteita, ja Red Dot -palkinto on vahva osoitus siitä, että panostuksemme kantaa hedelmää”, Korkiakangas iloitsee.

Red Dot -palkinnon perustaja Peter Zec kommentoi: ”Design-osaaminen ja taloudellinen menestys kulkevat nykyisin käsi kädessä. Red Dot –tunnustusten saajat kuuluvat tänäkin vuonna edelläkävijöiden joukkoon kuluttajatuotteiden maailmassa.”

Acer T2-sarjan LED-kosketusmonitorit

T2-sarjan kosketusmonitorit ovat siroja ja minimalistisia. Niiden ergonomiset ominaisuudet ilahduttavat niin ammatti- kuin kotikäyttäjiäkin ja laajan katselukulman ansiosta ne sopivat kätevästi niin tiimityöhön kuin perheen kesken pelailuunkin. Kosketusominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa myös silloin, kun T2-näyttöjä käytetään esimerkiksi aula- tai yleisötilojen informaatiopisteinä.

T2-sarjan monitorit ovat saatavilla sekä 23- että 27-tuumaisina. Ne tukevat 10 pisteen monikosketusta ja niiden käyttökulmaa on mahdollista säätää 30–80 astetta. T2-näytöissä on ohut lasipintainen kehys, Full HD –tasoinen LED-paneeli sekä DVI, HDMI ja USB 3.0 –liitännät.

Tuttuun Acer-tapaan myös ympäristöseikat on huomioitu T2-näyttöjen valmistuksessa: integroitua valkoisten LED:ien teknologiaa hyödyntämällä niiden energiankulutusta on onnistuttu vähentämään jopa 68 prosenttia. Monitoreihin ei ole käytetty elohopeaa eikä arseenia.

Red Dot -palkintogaala ja näyttely

Red Dot -palkinnot jaetaan 1.7. Saksassa, Essenin Aalto-teatterissa yli 1000 kutsuvieraan läsnä ollessa. Palkintogaalan jälkeen voittajatuotteet, Acerin T2-näytöt mukaan lukien, ovat esillä 2.–28.7. Red Dot -designmuseossa sekä verkossa osoitteessa www.red-dot.de.

 

Saatavuus: Acer T2-sarjan näytöt ovat saatavilla alkaen hintaan 499 euroa.

Kuvia: http://bit.ly/AcerT2monitorit
Yksityiskohtaiset tekniset tiedot: http://bit.ly/AcerT2speksit

 

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle:
Viestintätoimisto Aleksin Kaiku
acer@aleksinkaiku.fi

 

 


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs