Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Aastralta ammattilaistason videosovellus iPadille ja iPhonelle

Aastralta ammattilaistason videosovellus iPadille ja iPhonelle

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2012 klo 10:08
Julkaisija: Attention Communication Oy

Aastran uuden BluStar-ohjelmistoperheen avulla työntekijät voivat käyttää Apple-mobiililaitteitaan myös työelämän viestintään. Näin yritystason videoneuvottelut ovat tarjolla ajasta ja paikasta riippumatta.

Yritysten ja yhteisöjen viestintäjärjestelmien markkinajohtaja Aastra tuo turvalliset ja helppokäyttöiset videoyhteydet Apple-päätelaitteisiin. BluStar-sovelluksen avulla työntekijät voivat valita tilanteeseen sopivimman videoyhteyden, puhelun tai pikaviestin, olivatpa he työpöytänsä ääressä tai matkoilla. Viestintävälineenä voi olla esimerkiksi iPad tai iPhone.

- BluStar on Aastralle strateginen tuote, jolta odotamme paljon. Sen avulla pysymme reaaliaikaisen yritysviestinnän kehityksen kärjessä, sanoo Aastra Finlandin toimitusjohtaja Kai Virtanen.

- Yritysasiakkaiden ei tarvitse investoida kalliisiin videoneuvottelupalvelimiin tai –palveluihin, vaan viestintä voi toimia yrityksessä jo olemassa olevan Aastran puhelinjärjestelmän kautta, painottaa Aastra Finlandin avainasiakasjohtaja Teuvo Havikari.

BYOD (Bring Your Own Device) on yritysviestinnän uusi suuntaus, joka laajenee vauhdilla. Ajatuksena on, että työntekijät voivat hyödyntää samoja välineitä henkilökohtaiseen ja yritysviestintään. Esimerkiksi useamman yksikön väliseen videoneuvotteluun voidaan osallistua Aastran ratkaisuilla turvallisesti iPhonen, iPadin ja Windows-työaseman välityksellä.

Syksyllä Suomeen tuleva Blustar-tuoteperhe sisältää videoneuvottelujen lisäksi kaikki yhdistetyn viestinnän (UC) kanavat. Niiden kautta kulkevat myös puhe, pikaviestit ja dokumentit. BluStar voidaan integroida myös Microsoft Lync – tai IBM Sametime –ohjelmistoihin. Tuoteperhe sisältää ohjelmistojen lisäksi myös henkilökohtaisen 8000i-videopöytäpuhelimen.

Lisätietoja
Aastra Finland Oy: Kai Virtanen, toimitusjohtaja, 09-5255 1111, Teuvo Havikari, avainasiakasjohtaja, 09-5255 1122. www.aastra.fi

Aastra Finland Oy on osa kanadalaista Aastra Technologies Limited -konsernia, joka on erikoistunut yritysten ja julkisyhteisöjen puhe-, video-, asiakaspalvelu- ja viestintäratkaisuihin. Yhtiöllä on globaalisti yli 50 miljoonaa asennettua linjaa ja se on läsnä tai edustettuna 100 maassa. Aastra on alansa markkinajohtaja Euroopassa. Sen pääkonttori on Ontariossa ja sen osakkeet noteerataan Toronton pörssissä. www.aastra.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs