Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » 3D-tekniikka taistelee syöpää vastaan

3D-tekniikka taistelee syöpää vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2014 klo 10:00
Julkaisija: Dassault Systemes

Johtava syöpähoitojen laitevalmistaja käyttää apunaan Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-alustaa 

21. heinäkuuta 2014 > Dassault Systèmes, maailman johtava tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) ja 3D-mallintamiseen keskittynyt ohjelmistoyritys, ilmoittaa syöpähoitoihin tarkoitettuihin laitteisiin erikoistuneen Ion Beam Applicationsin (IBA) valinneen 3DEXPERIENCE-alustansa tuotekehittelynsä tueksi.

Syöpähoitoihin erikoistuneet laitevalmistajat kamppailevat kahden tulen välissä. Uusien innovaatioiden tulee syntyä nopeasti, mutta noudattaa tiukkoja kansallisia ja kansainvälisiä turvallisuusmääräyksiä. Dassault Systèmesin kehittämä 3D-mallinnustekniikka ja V6-teknologiaan perustuva Licensed to Cure for Medical Device -ratkaisu auttaa IBA:a tässä tavoitteessa. Ratkaisu helpottaa yritysten monimutkaisten tuotteiden hallinnointia sekä nopeuttaa tuotteiden pääsyä markkinoille

- Lääketieteellisiä laitteita valmistavat yritykset ovat vastuussa kahdelle taholle.  Potilaille on tarjottava innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja, ja säädöksiä valvoville toimijoille taas todistettava, että laitteet noudattavat tiukkoja turvallisuus- ja laatumääräyksiä. Licensed to Cure for Medical Device -ratkaisun avulla potilaat saavat laadukasta hoitoa nopeammin ja luotettavammin, sanoo Dassault Systèmesin toimitusjohtaja Monica Menghini.

Licensed to Cure for Medical Device -ratkaisun ansiosta IBA:n kansainväliset tiimit saavat aina keskitetysti ajantasaista tietoa uusimmasta suunnittelusta, viimeisimmistä säädöksistä ja laatuvaatimuksista. Käyttäjien ei tarvitse hukata aikaa tuotetietojen selvittämiseen sääntelyä valvoville tahoille. IBA pystyy myös takaamaan toiminnalleen täydellisyyden jäljitettävyyden.

- Licensed to Cure for Medical Device -ratkaisu tarjoaa kehitystyöllemme alustan, johon voimme kerätä kaiken tiedon käyttämistämme prosesseista ja metodeista tulevaisuutta varten. Näin yrityksemme tuottavuus paranee, kertoo Thomas Canon, IBA:n PLM Program Manager.

Dassault Systèmes, lehdistön yhteyshenkilöt:

Mari Kuusinen, OS/G Viestintä, mari.kuusinen@osg.fi, p +358 40 1964374

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 190.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs