Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Yksityiseltä terveyspalvelualalta löytyy kesätöitä

Yksityiseltä terveyspalvelualalta löytyy kesätöitä

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2013 klo 16:45
Julkaisija: Terveyspalvelualan Liitto

Yksityiset terveyspalvelualan palveluntuottajat tarjoavat tänä vuonna nuorille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja enemmän kuin viime kesänä. Noin 10 prosenttia alan yrityksistä on lisäämässä kesätyöntekijöitä. Yksikään palveluntuottaja ei ilmoittanut vähentävänsä kesätyöntekijöiden määrää.

Tiedot perustuvat syksyllä 2012 toteutettuun Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n henkilöstö- ja koulutustiedusteluun. Nyt saadut tulokset jatkavat yksityisen terveyspalvelualan myönteistä kehitystä. Jo vuoden 2011 tiedustelusta saadut tulokset osoittivat yksityisen terveyspalvelualan yhdeksi merkittävimmistä kesätyötekijöiden ja harjoittelijoiden määrää lisääväksi toimialaksi.

– Toimiala kasvaa ja on yksi tulevaisuuden kasvualoista. Toimialan positiivinen vire näkyy myös näiden tiedusteluiden tuloksesta, iloitsee Terveyspalvelualan Liiton toimitusjohtaja Merja Hirvonen.

Palkkaamalla kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita yksityiset palveluntuottajat ovat omalta osaltaan edistämässä nuorten työllisyyttä. Kyse on yhteiskuntavastuusta, josta hyötyvät molemmat osapuolet. Terveyspalvelualan Liitto on tukenut osaltaan nuorten mahdollisuutta tutustua toimialaan ja työelämän pelisääntöihin olemalla mukana Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa.

– Kesätyöntekijät ja harjoittelijat ovat tärkeitä yrityksille, toteaa Merja Hirvonen. Nuorista palveluntuottajat saavat motivoitunutta ja oppimishaluista työvoimaa, joilla on tuoreita näkemyksiä ja ennakkoluulottomuutta, Hirvonen jatkaa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Merja Hirvonen, puh. 040 588 0841

Terveyspalvelualan Liitto on yksityistä terveyspalvelualaa edustava työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö. Liittoon kuuluu noin 200 yritystä ja yhteisöä, jotka toimivat laaja-alaisesti yksityisellä terveyspalvelualalla. Jäsenyritykset työllistävät lähes 24 000 terveydenhuollon ammattilaista noin 300 paikkakunnalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs