Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Yhteiskunnallinen yritys -merkki Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy:lle

Suomalaisen Työn Liitto

Yhteiskunnallinen yritys -merkki Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy:lle

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 14:17
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Luote Oy edistää ja tukee kognitiivisen psykoterapian kehitystä ja sitä soveltavien henkilöiden ammattikäytäntöä Suomessa, omistajansa Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen tarkoituksen mukaisesti.

Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, jonka toiminnan ytimessä on yhteiskunnallisen tai ekologisen hyvän tuottaminen ja joka käyttää vähintään puolet voitostaan yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä hyvää tekevät ja jakavat yritykset luotettavasti.

- Luote Oy:n yhteiskunnalliset arvot yrityksen toiminnassa haluttiin saada näkyville ja Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki kuvastaa hyvin Luote Oy:n arvojen mukaista toimintaa, kertoo toimitusjohtaja Anna-Maija Kokko Luote Oy:stä.

Luote Oyon Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen omistama yritys, jonka tarkoituksena on parantaa kognitiivisen psykoterapian tieto-taidon saatavuutta. Luote Oy:llä on kaksi toiminnallista päälinjaa: tukea kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenten ammatillista kehittymistä ja tarjota sote-toimialalle kognitiivisen psykoterapian taustateoriaan pohjautuvia ammatillisia koulutus- ja kehittämispalveluita. Näitä ovat mm. psykoterapeuttikoulutukset ja erilaajuiset kognitiivisen terapian menetelmien soveltamiseen perehdyttävät koulutukset.

Luote Oy myös vuokraa vastaanottotiloja kognitiivisten psykoterapeuttien käyttöön Helsingissä ja Oulussa. Luote Oy:n tuotto käytetään näiden toimintojen kehittämiseen ja laajentamiseen eli kognitiivisen psykoterapian edistämiseen yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

- Kognitiivinen psykoterapia tuottaa tuloksia. Kognitiivinen psykoterapia on yksi tutkituimmista terapiamuodoista ja on suositeltu hoitomuoto mm. masennuksen ja ahdistuksen käypähoitosuosituksissa. Tämä heijastuu myös koulutustarpeisiin. Psykoterapeuttikoulutuksemme, jota järjestämme yliopistojen kanssa, ovat olleet hyvin suosittuja ja viime aikoina useat organisaatiot kuten sairaanhoitopiirit ja kaupungit ovat tilanneet meiltä toimipaikkakoulutuksia kognitiivisen psykoterapian menetelmien käyttöön, täsmentää toimitusjohtaja Anna-Maija Kokko Luote Oy:stä.

- Luote pyrkii tarjoamaan laadukkaita koulutuspalveluja kaikille kognitiivisesta psykoterapiasta kiinnostuneille ammattilaisille. Luote Oy edistää terapiakoulutusta ja hienoa, että he ovat yksi uusi Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttäjä, sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Kuva: Luote Oy kutsuu vuosittain kansainvälisiä kognitiivisen psykoterapian asiantuntijoita ja kehittäjiä kouluttamaan Suomeen. Emotions and Beliefs in Cognitive Psychotherapy seminaarin (12.-13.5.2016) kouluttaja Robert L. Leahy (Director of the American Institute for Cognitive Therapy in New York City) keskustelemassa Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen puheenjohtajan Jorma Fredrikssonin ja Luote Oy:n toimitusjohtajan Anna-Maija Kokon kanssa päivän teemasta.

Lisätietoja:

Anna-Maija Kokko, toimitusjohtaja, Luote Oy, puh. 050 363 1213, anna-maija.kokko@luote.fi
Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy: www.luote.fi 

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs