Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Uutuusteos PUTININ VÄKEÄ pureutuu venäläiseen ajatusmaailmaan 2010-luvulla

Into Kustannus

Uutuusteos PUTININ VÄKEÄ pureutuu venäläiseen ajatusmaailmaan 2010-luvulla

Tiedote.
Julkaistu: 30.07.2014 klo 10:00
Julkaisija: Into Kustannus

Toimittaja Kalle Kniivilän nyky-Venäjää tarkasteleva – Ruotsissa arvostelumenestykseksi noussut – Putinin väkeä – Venäjän hiljainen enemmistö julkaistaan Pressiklubilla (Helsingin Rautatieaseman Pullman Bar, 2. krs) keskiviikkona 6.8.2014 klo 12.30. Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa!

Putinin väkeä ei ole kirja Vladimir Putinista, vaan tavallisista venäläisistä, jotka kannattavat Putinia. Heitä miellyttää vakaus, talouskasvu ja Venäjän suurvalta-aseman palauttaminen. Kniivilä pyrkii selvittämään, miksi demokratia on Venäjällä ruma sana, mitä venäläiset ajattelevat lännestä, ja mihin Putinin suosio perustuu.

Kniivilän tarkoituksena ei ole selittää Putinin tekemisiä parhain päin, vaan koettaa ymmärtää, miksi niin monet Venäjällä ihan oikeasti pitävät tästä entisestä KGB-miehestä, joka lupasi säilyttää demokratian ja sananvapauden saavutukset, mutta tekikin sitten päinvastoin.

”Suurenmoinen journalistinen saavutus” – Dagens Nyheter
”Loistava reportaasi” – Aftonbladet
”Paras Ruotsissa julkaistu kirja Venäjästä vuosiin” – Helsingborgs Dagblad
”Vakuuttava reportaasi [– –] selväsanainen ja suoraan asiaan” – Gotlands Tidningar

Kalle Kniivilä on Malmössä ilmestyvän Sydsvenska Dagbladetin Venäjään erikoistunut toimittaja. Neuvostoliiton hajotessa hän oli Kansan Uutisten kirjeenvaihtaja Moskovassa. Kniivilä on opiskellut venäjää Leningradin yliopistossa ja Itä-Euroopan tutkimusta Lundin yliopistossa.

Kirjan tiedot:
Kalle Kniivilä: Putinin väkeä – Venäjän hiljainen enemmistö
Julkaistu ruotsiksi nimellä Putins folk – Rysslands tysta majoritet (Atlas, 2014)
ISBN: 978-952-264-342-1
Into-tieto | 240 sivua | nid. |ovh: 26 €

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi
Painokelpoinen kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/putininvakea.jpg

Lisätiedot:
Ari Häkkinen | Into Kustannus
ari.hakkinen@intokustannus.fi | 040 54 60 235

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs