Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Työhyvinvoinnilla lisätään tuottavuutta Mikkelissä

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Työhyvinvoinnilla lisätään tuottavuutta Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 11:04
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Tuottavuuspaineiden kasvaessa yritykset etsivät keinoja liiketoimintansa tehostamiseen. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n pilotissa tarjotaan yrityksille mahdollisuus kehittää tuottavuutta hyvän henkilöstöhallinnon kautta.

Tuottavuus syntyy työelämän laadusta. Tämä on Lapin yliopiston henkilöstötuottavuuden tutkimusjohtaja Marko Kestin viesti yritysjohtajille.

”Hyvällä johtamisella ja lähiesimiestyöllä saadaan 10 kertaa parempi tulos kuin säästötoimenpiteillä. Henkilöstön kehittäminen on avain koko Suomen kasvuun.”

Kolmisenkymmentä yrittäjää paneutui työn tuottavuuteen Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n aamukahveilla tiistaina 12.4.2016. Tarja Kyllönen Bisneskoutsilta esitteli Marko Kestin tutkimuksen perusteella kehitettyä tuottavuuslaskuria. Laskurin avulla voidaan analysoida, miten paljon liikevaihtoa ja käyttökatetta voidaan aikaansaada esimerkiksi sairauspoissaoloja vähentämällä tai henkilöstön kokemaa työelämän laatua parantamalla.

Kyllönen näkee, että henkilöstöllä on paljon hiljaista tietoa jota voidaan hyödyntää kehittämisessä.

”Työpaikoilla sählätään paljon kiireen ja muutosten keskellä, mikä on este tuottavuuden parantamiselle. Ratkaisu tähän on osaava esimiestyöskentely ja työntekijöiden motivointi. Työkykyisemmät, osaavammat ja motivoituneemmat ihmiset tekevät työnsä paremmin ja siten tuottavuus ja työelämän laatu nousevat”, sanoo Kyllönen.

Yrityksen henkilöstön tuottavuuspotentiaalia on mahdollista arvioida tiistaina 19.4. Miksein järjestämällä HR-klinikalla. Ilmaisen henkilökohtaisen sparrauksen voi varata Tarja Kyllöseltä, 050 569 4777 tai sähköpostilla tarja.kyllonen@bisneskoutsi.fi.

Marko Kesti puhuu työelämän laadusta ja hyvinvoinnista Yritysfoorumi Mikkelissä 28.4. http://www.yritysfoorumimikkeli.fi/

 

Lisätietoja:

Eero Seppälä, yrityspalvelujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 2214, eero.seppala@mikseimikkeli.fi

 

Liitetiedostot

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs