Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Suurempana kuin koskaan: turvallisuus-, työhyvinvointi- ja logistiikka-alat Tampereella 13.–15.9.2016

Tampereen Messut

Suurempana kuin koskaan: turvallisuus-, työhyvinvointi- ja logistiikka-alat Tampereella 13.–15.9.2016

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 11:03
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.–15.9.2016 järjestettävä EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-tapahtumakokonaisuus tuo yhteen turvallisuus-, työhyvinvointi-, materiaalinkäsittely- ja logistiikka-alojen ammattilaiset. Tänään ja huomenna 62. kertaa pidettävät Työterveyslaitoksen Työterveyspäivät järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella. Tapahtumakokonaisuuden yhteisissä avajaisissa Sisälogistiikka 2016 -tunnustuksen sai Altia Oyj.

– Haastamme työhyvinvointihengessä messuvieraita saapumaan paikan päälle myös polkupyörällä, pääovien edessä paraatipaikalla on pyöräparkki, johon mahtuu 50 kulkupeliä. Puheenvuoroja voi seurata seisten, ja messujen ohjelmasisällöissä ja osastoilla tapahtuvassa ohjelmassa itsensä testaaminen ja hyvinvointi kiinnostavat ajan hermolla olevia kävijöitä. Tällä tapahtumakokonaisuudella tämä tapahtuma on kaikkien aikojen suurin yritysten määrän ja neliöiden puolesta: näytteilleasettajia on 257 ja näyttelypinta-alaa on käytössä 6552 m², toteaa projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.
Video: #Työhyvinvointi – Pyörällä töihin!

Sisälogistiikka 2016 -palkinto Altia Oyj:lle – tehokkuutta ilman suuria investointeja

Tapahtumakokonaisuuden avajaisissa jaettiin Sisälogistiikka 2016 -tunnustus, joka luovutetaan vuosittain sisälogistiikan alueella ansioituneelle yritykselle tai hankkeelle. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n myöntämän tunnustuksen sai Altia Oyj, joka valmistaa, markkinoi, myy, vie ja tuo maahan alkoholijuomia. Palkinnon vastaanottivat Altian logistiikan kehityspäällikkö Pekka Molarius, logistiikkapäällikkö Tuomas Akkanen sekä logistiikkasuunnittelijat Veli-Mikko Ikonen ja Antti Marmo. Palkintovaliokunnan mukaan Altia on kehittänyt tuotannon tehokkuutta sekä sisälogistiikan kustannustehokkuutta merkittävästi ilman suuria rahallisia investointeja. Tavaravirtoja on järkeistetty, varaston toimintamalleja ja varastointitapoja muutettu, hukkapinta-ala on minimissä ja varastoinnin käytössä olevia kuutioita on lisätty ilman, että seiniä on siirretty.
Lisätietoa: www.logy.fi

Työterveyspäivillä nimekkäitä puhujia – teemana Tositarkoituksella työstä

Työterveyspäivät teemalla Tositarkoituksella työstä toteutetaan 13.–14.9.2016 EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messujen yhteydessä. Kaksipäiväisen seminaarin aiheita ovat esimerkiksi työkyvyn, työhyvinvoinnin, talouden ja johtamisen yhteys sekä työterveysyhteistyö. Puhumassa ovat esimerkiksi luova johtaja ja tietokirjailija Henkka Hyppönen sekä Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula, huomenna ohjelmassa on seminaareja, kuten Tiedosta parempaa työkykyä ja Infoähky kuriin, aivotyö sujuvaksi.
Lisätiedot ohjelmasta: www.eurosafety.fi/tyoterveyspaivat2016

Mediamateriaalit ja ohjelma:
Messujärjestäjän ja näytteilleasettajien tiedotteet sekä kuvat ja linkki YouTube-soittolistaan löytyvät Tampereen Messujen materiaalipankista (www.tampereenmessut.fi/medialle). Materiaalipankki ja soittolista päivittyvät messuaikana. Tiedot seminaareista ja messujen muusta ohjelmasta: www.eurosafety.fi ja www.logistiikkamessut.fi (Ohjelma).

Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto. Työterveyslaitos järjestää messujen yhteydessä 13.–14.9.2016 Työterveyspäivät.

LISÄTIEDOT: www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi, www.logistiikkamessut.fi
Some: #EuroSafety, #Työhyvinvointi, #ttpaivat, #Logistiikka
Twitter: @TampereenMessut, @ttpaivat / Facebook: facebook.com/tampereenmessut, facebook.com/tyoterveyslaitos
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
EuroSafety, Työhyvinvointi: Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005, @VelluRouvali1
Logistiikka: Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 040 350 0445
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs