Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa etsii Suomen uhkarohkeinta yrittäjää

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa etsii Suomen uhkarohkeinta yrittäjää

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2016 klo 14:51
Julkaisija: Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

Maailma muuttuu. Työelämä muuttuu. Suomi tarvitsee lisää uhkarohkeita yrittäjiä, jotka uskaltavat ottaa riskejä ja toteuttaa omaa yritysideaansa.

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) avaa tänään nettikampanjanjan osoitteessa www.yrittajaklinikka.fi, jossa voi ilmiantaa Suomen uhkarohkeimman yrittäjän. Kampanjan keulakuvana toimii monialayrittäjä ja mediapersoona Jethro Rosted.

SYT:n kassanjohtajan Merja Jokisen mukaan kampanjan tarkoituksena on löytää yrittäjiä ja yrittäjä-tiimejä, jotka ovat innovatiivisella ja uhkarohkealla toiminnallaan toteuttaneet omaa yritysideaansa, ulkopuolisten mielipiteistä piittaamatta. Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan lippu Nordic Business Forumiin, Pohjoismaiden suurimpaan yrittäjyystapahtumaan.

"Kilpailukykysopimus naulattiin viime viikolla, talous osoittaa virkoamista, sote etenee ja hallitus virittelee uutta keskustelua yritystoiminnan aloittamisen esteiden purkamisesta. Tämä voisi olla hyvä hetki myös yrittäjille ja mahdollisille tuleville yrittäjille ottaa rohkea askel yrittämiseen tai yritystoiminnan kasvattamiseen"kertoo Jokinen.

"Nyt herättelemme teitä kaikkia mukaan paljastamaan rohkeita, joka uhkarohkeita yrittäjiä. Millaisilla ideoilla on uskallettu lähteä liikkeelle. Suomi tarvitsee lisää heidän kaltaisiaan ja samalla kannustetaan ja rohkaistaan muitakin yrittäjyyttä suunnittelevia. SYT:n kilpailu pyörii nyt netissä 1.7.2016 asti", kertoo Jokinen.

Jokisen mukaan SYT-kassan jäsenyys on hyvä tapa hallita henkilökohtaista riskiä, mikä on hyvä huomioida yritystoimintaa suunnitellessa. Yrittäjä ei jää tyhjän päälle, jos yritystoiminta epäonnistuu.

"SYT-kassassa uusien työttömien määrä on ollut viime kuukausina laskussa kun verrataan viime vuoteen. Toisaalta kaikkien hakijoiden määrä ei ole laskenut, mikä kertoo siitä, että työttömyysjaksot kestävät pitempään. Heille kaikille SYT-kassan jäsenyydestä on ollut merkittävä hyöty ja ansiopäiväraha on taannut kohtuullisen toimeentulon kun yritystoiminta on pitänytkin lopettaa", sanoo Jokinen

Suomen uhkarohkeimman yrittäjän valitsee nelihenkinen valintaraati, jossa on edustettuina yrittäjiä ja SYT:n henkilökuntaa. Uhkarohkein yrittäjä julkistetaan 11.7.2016 kesän SuomiAreena- tapahtumassa, MTV-lavalla klo 15. Lavalla on mukana myös kampanjan keulakuva Jethro Rosted, joka kertoo oman yrittäjätarinansa ja julkistaa voittajan. 

 

Liitetiedostot

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT-kassa) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on lisätä yrittäjien elämänlaatua ja turvallisuutta vapaaehtoisen työttömyysvakuutuksen avulla. Kassaan kuuluu tällä hetkellä yli 26 000 yrittäjää kaikilta toimialoilta ja kaikenkokoisista yrityksistä. Yrittäjäpuolella oman toimialaliiton tai järjestön jäsenyys ei takaa työttömyysturvaa. Yrittäjän täytyy hakeutua itse työttömyyskassan jäseneksi saadakseen työttömänä ansiosidonnaista päivärahaa. SYT-kassa maksaa työttömyysetuuksia keskimäärin 1000 jäsenelleen kuukausittain. SYT-Kassan yleiset ehdot ja työttömyysturvan taso on määritelty työttömyyskassa- ja työttömyysturvalaeissa. SYT:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Lisätietoja www.syt.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs