Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Suomen paras bändi tulee Järvenpäästä – Eternity Hour

Suomen Lions-liitto ry

Suomen paras bändi tulee Järvenpäästä – Eternity Hour

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2016 klo 09:23
Julkaisija: Suomen Lions-liitto ry

SKEBA logoSeitsemäs SKEBA –Nuorten bändiskaba 2016 kisattiin perjantai-iltana 27.5.2016 Turussa Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa. Kilpailu käytiin täyden salin edessä ja skabasta tuli äärimmäisen kovatasoinen.

Tämän vuoden kilpailun voitti ja 1500 € kuittasi Eternity Hour Järvenpäästä. Bändissä soittavat Ville Peltonen, Jyry Halonen, Toni Makkonen, Johannes Alfred Paavola ja Sakari Christensen.

Toisen sijan nappasi Variant Vantaalta ja kolmanneksi soitti Häkkyrä Jyväskylästä.

SKEBA on Suomen ainoa maanlaajuinen, osallistujille maksuton bändiskaba. Se on tarkoitettu kaikille nuorisobändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 19 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta.

Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin lahjakkaita, nuoria soittajia ja edistää musiikin harrastusta nuorten parissa.

Aiemmin menestyneitä bändejä ovat mm. Softengine, Suomen euroviisuedustaja, ja Lost Society, joka tekee ulkomailla hienoa uraa.

Kilpailua voi vielä seurata Radiovimmasta http://radiovimma.turku.fi:8000

 

SKEBAn finaalin järjesti Suomen Lions-liitto ry yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.

 

Lisätietoja antaa

 

Pertti Harju
SKEBA-työryhmän puheenjohtaja
050 546 5660
pertti.harju@lions.fi

Liitetiedostot

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubien järjestö. Siihen kuuluu 1,4 miljoonaa jäsentä 210 maassa ja noin 46 000 Lions-klubissa. Lionit tekevät vuodessa 100 000 000 työtuntia vapaaehtoistyötä ja jakavat avustuksina 1 000 000 000 Yhdysvaltain dollaria koko maailmassa. Suomessa on 930 Lions-klubia, joissa on jäseninä lähes 25 000 naista ja miestä. He auttavat kotiseutuaan, kotimaataan ja maailmaa n. 5 miljoonan euron arvosta vuodessa.

Lionismin tavoitteena on kasvattaa suvaitsevaisuuteen ja kansainväliseen yhteisymmärrykseen, yhdistää lioneita ja klubeja ystävyyteen ja toimintaan kotiseudun, kotimaan ja koko kansainvälisen yhteisön hyväksi. Lionsjärjestön erityiskohteena on Helen Kellerin kannustamana näönsuojelu. Leijonien näönsuojeluaktiviteeteissa on mm. syntynyt valkoinen keppi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs