Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tullinkulman Työterveydelle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tullinkulman Työterveydelle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2016 klo 10:22
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Tamperelaiselle Tullinkulman Työterveydelle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki osoituksena monipuolisista työterveys- ja työelämäpalveluista, joita se tuottaa Tampereen kaupungille, Pirkanmaan sairaanhoitopiirille sekä yrityksille ja yhteisöille. Tullinkulman Työterveydellä on myös Avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisesta palvelutuotannosta.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, sillä nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. Avainlippu kertoo puolestaan siitä, että Tullinkulman Työterveys tuottaa kotimaisia palveluita ja työllistää Suomessa.

– Haimme merkkiä, koska koemme yhteiskunnallisen vastuun tärkeäksi osaksi toimintaamme. Yhteiskuntavastuullisen toiminnan arvot ovat meille tärkeitä ja haluamme tuoda ne osaltamme näkyviksi. Haluamme myös olla mukana edistämässä suomalaisen työn arvostusta ja menestystä sekä toimia kestävän hyvinvoinnin rakentajana, kertoo Tullinkulman Työterveyden toimitusjohtaja Eija Railanmaa.

– Toimintamme tuloksesta yli puolet kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään eli toimintamme kehittämiseen edelleen sekä kaikille tamperelaisille ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin asiakkaille. Merkin avulla pystymme entistä paremmin viestimään yhteiskunnallisia tavoitteitamme ja lisäämään tunnettuuttamme. Olemme erittäin tyytyväisiä, että täytimme merkin tiukat kriteerit, kertoo Railanmaa. Tullinkulman Työterveys tähtää yksilöiden hyvään elämänlaatuun ja pitkään työuraan sekä työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Tullinkulman Työterveys kouluttaa mm. erikoistuvia työterveyslääkäreitä sekä järjestää koulutuksia, joiden tavoitteena on työhyvinvoinnin parantuminen ja näin työkyvyn ja jaksamisen kohentuminen. Tällaisella työväestön työkyvyn kohentumisella on yksilön lisäksi merkitystä laajemminkin yrityksille ja myös yhteiskunnalle. On hienoa saada Tullinkulman Työterveys mukaan Yhteiskunnallisten yritysten kasvavaan joukkoon, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Eija Railanmaa, toimitusjohtaja, Tullinkulman Työterveys Oy, 0400 576 164, eija.railanmaa@tullinkulma.fi
Mari Koski, asiakkuuspäällikkö, Tullinkulman Työterveys Oy, 050 5146081, mari.koski@tullinkulma.fi
Niina Ollikka, brand manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Liitetiedostot

Tullinkulman Työterveys Oy tarjoaa monipuolisia työterveys- ja työelämäpalveluja Tampereen kaupungille sekä Pirkanmaalla toimiville yrityksille. Yhtiön palveluihin luottaa Tampereen kaupungin lisäksi yli 1800 yritystä ja noin 42 000 henkilöasiakasta. Yhtiössä työskentelee 150 ammattilaista. Tullinkulman Työterveys Oy:n omistaa Tampereen kaupunki sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Avainlippu-merkki tekee tuotteen tai palvelun kotimaisen alkuperän näkyväksi. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. Lista kaikista merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta http://suomalainentyo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs