Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää kohdennettuja yhdistys- ja järjestöavustuksia vuodelle 2017

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää kohdennettuja yhdistys- ja järjestöavustuksia vuodelle 2017

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 15:52
Julkaisija: Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Avustusten hakuaika alkaa lauantaina 1.10.2016 klo 10.00 ja päättyy maanantaina 31.10.2016 klo 15.30.

Nyt haettavana olevat avustukset on tarkoitettu kansanterveystyötä ja ehkäisevää päihdetyötä tekeville sekä sosiaalista hyvinvointia edistäville yhdistyksille ja järjestöille. Lisäksi avustusta hakevan järjestön tai yhdistyksen toiminnan tulee olla dokumentoitua vähintään vuoden ajalta.

Hakemukset täytetään ja tallennetaan liitteineen sähköisessä avustusten hakujärjestelmässä. Hakuohjeet ja linkki löytyvät hakuajan alkaessa osoitteesta: www.turku.fi/avustukset > Sosiaali- ja terveyslautakunnan avustukset.

Hyvinvointitoimiala järjestää infotilaisuuden avustusten hakemisesta maanantaina 17.10. klo 17 - 19 Kaskenlinnan sairaalan luentosalissa (Vähäheikkiläntie 3). Tilaisuudessa voi kysyä mieltä askarruttavia asioita sähköisen hakujärjestelmän käytöstä tai muista avustusten hakemiseen liittyvistä aiheista. Tilaan on esteetön kulku. Kaskenlinnan pihalla on maksuttomia parkkipaikkoja. Bussilla 12 ja Palvelulinjalla 1 pääsee lähelle Kaskenlinnaa.

Lisätiedot: terveysohjaaja Jenni Tähkävuori, Turun kaupungin hyvinvointitoimiala, p. 050 552 9212 tai etunimi@sukunimi@turku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs