Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Seminaarikutsu: Päihteet auringon alla 4.–7.6.

A-klinikkasäätiö

Seminaarikutsu: Päihteet auringon alla 4.–7.6.

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 17:43
Julkaisija: A-klinikkasäätiö

Aurinkorannikolla asuu ympäri vuoden arviolta 10–20 000 ulkosuomalaisen yhteisö. Miten heillä menee? A-klinikkasäätiö järjestää 31. kertaa Päihdetiedotusseminaarin – tällä kertaa tarkastellaan ulkosuomalaisten terveysoloja.  Saavatko suomalaiset tarvitsemansa päihdepalvelut? Seminaarissa tavataan iso joukko Aurinkorannikon asukkaita ja vaikuttajia, kuten suomalaissyntyinen kunnallispoliitikko ja päätoimittaja Katia Westerdahl.
 
Kun kotimaa jää taakse, onko teknologiasta avuksi? A-klinikkasäätiön verkkoavusteisen päihdekuntoutusohjelman pilotti päättyy huhtikuussa. Sen verkkomoduuleja täydentävät oman päihdetyöntekijän tapaamiset. Myös peliongelmien verkkohoidon kokemuksia kuullaan seminaarissa tuoreeltaan.

Riippuvuus on käsitteenä soluttautunut arkikieleen. Onko se tueksi vai haitaksi ongelmista toipuville? Kielellä ja dialogilla on merkitystä terapeuttisessa keskustelussa: on väliä, miten asiakkaista ja asiakkaiden kanssa puhutaan. Kirjailija-terapeutti Anja Snellman virittelee teemaan.
 
Korvaushoitosessiossa kuljetaan asiakkaan mukana terapiapolulla. Samalla kuullaan viimeisin pohjoismainen tutkimustieto siitä, miten paljon korvaushoitolääkkeitä todella valuu katukauppaan. Asiantuntemustaan jakaa muun muassa A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki.
 
Päihdetiedotusseminaariin mahtuu 40-50 mediavaikuttajaa, tutkijaa ja asiantuntijaa Suomesta sekä Espanjasta. Tapahtuma järjestetään Fuengirolassa 4.–7.6.2015. Matkoineen osallistumisen hinnaksi tulee 490-640 euroa.

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin täällä. Ilmoittautumislomake verkossa.

Lennot ja majoitus

MATKAVAIHTOEHDOT

to 4.6. - la 6.6. / 2 hh: 490 €
to 4.6. - la 6.6. / 1 hh: 590 € 
to 4.6. - su 7.6. / 2 hh: 580 €
to 4.6. - su 7.6. / 1 hh: 640 € 
 
Seminaarihinta sisältää lennot, bussikuljetukset Espanjassa, majoituksen, aamiaiset, lounaan torstaina ja perjantaina, yhden illallisen sekä järjestetyn ohjelman torstaista lauantaiaamupäivään.

Seminaarihotelli on Hotel Las Palmeras Fuengirolan keskustassa. Hotellissa on mahdollista majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa.

Lähtö torstaina 4.6. Norwegianin lennolla DY5854 Helsinki–Malaga klo 06.05–09.50 ja paluu sunnuntaina 7.6. lennolla DY5855 Malaga–Helsinki klo 10.35–16.10. Lauantaipaluu on mahdollinen lennolla DY5588 Malaga–Helsinki klo 13.50–19.25.
 
Mikäli lähtijöitä on enemmän kuin paikkoja, median edustajat ovat etusijalla. Paikkoja eri matkavaihtoehdoilla on rajoitettu määrä. Osallistuja vastaa itse poikkeavista matkajärjestelyistä.

www.paihdetiedotusseminaari.fi 

Liitetiedostot

A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö ja asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja muita psykososiaalisia ongelmia. Samalla A-klinikkasäätiö parantaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa.
 
www.a-klinikka.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs