Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Puhallustikan MM-kilpailu Ideaparkissa

Invalidiliitto ry

Puhallustikan MM-kilpailu Ideaparkissa

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2015 klo 11:07
Julkaisija: Invalidiliitto ry

Invalidiliitto järjestää suuren suosion saavuttaneet puhallustikan MM-kilpailut tulevana lauantaina Lempäälän Ideaparkissa. Kilpailut järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja kilpailijoilla on mahdollisuus haastaa kaksinkertainen maailmanmestari Toini Tolvanen. Kisaan ovat tervetulleita uudet ja vanhat lajin harrastajat.

- Puhallustikka on oivallinen koko kansan laji, sillä se soveltuu ihan kaikille. Laji ei vaadi fyysistä voimaa, vaan tikka lentää kevyelläkin puhalluksella, kertoo järjestötyön suunnittelija Mika Saastamoinen Invalidiliitosta.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset. Jokaisella kilpailijalla on viisi puhallusta kuuden metrin etäisyydeltä tavalliseen tikkatauluun. Kilpailuvälineenä on 85 cm pitkä putki ja viisi neulamaista tikkaa. Puhallustikat ammutaan tavalliseen tikkatauluun.

Kilpailuisäntänä toimii jälleen hiihtolegenda Juha Mieto, joten luvassa on leppoisaa sanailua ja hauskaa kisatunnelmaa. Parhaat suoritukset palkitaan, ja osallistuminen on maksutonta, kuten myös suoritusten seuraaminen.

Puhallustikan MM Ideaparkissa Lempäälässä 27.6. klo 12–15, finaali klo 15.00.

www.puhallustikka.fi

 

Lisätietoja:

Järjestötyön suunnittelija Mika Saastamoinen, Invalidiliitto ry, p. 044 7651375,  mika.saastamoinen@invalidilitito.fi

Liitetiedostot

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö. Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintakyvyltään erilaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs