Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Pelastakaa Lapset avaa jouluna lapsille ja nuorille suunnatun reaaliaikaisen verkkokeskustelun, Mantelichatin

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset avaa jouluna lapsille ja nuorille suunnatun reaaliaikaisen verkkokeskustelun, Mantelichatin

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2013 klo 08:00
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

”Lapset ja nuoret kaipaavat mahdollisuutta keskustella luottamuksellisesti aikuisen kanssa verkossa ja saada tarvittaessa apua ja tukea – etenkin joulun aikaan”, sanoo Veera Uusoksa, Pelastakaa Lasten verkkotoiminnan asiantuntija ja projektipäällikkö.

Mantelichat päivystää jouluaattona 24.12. seuraavasti: 

Habbo Hotel klo 15 – 21 (www.habbo.fi)

Irc-Galleria klo 19 – 23 (http://irc-galleria.net/community/2548081)

Mantelichat klo 21 – 01 (www.mantelichat.fi)

Mantelichatin suosio ja tehokkuus perustuu Pelastakaa Lasten vahvaan osaamisen lasten ja nuorten verkkomaailman kysymyksissä ja niihin liittyvissä ilmiöissä. Lasten ja nuorten kohtaaminen verkossa on olennainen osa järjestön toteuttamaa työtä.

Pelastakaa Lapset järjestää Mantelichatteja jouluaaton lisäksi myös muulloin, jotta lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden keskustella heille tärkeistä asioista tarvittaessa myös aikuisen vapaaehtoisen päivystäjän kanssa. Lapsille ja nuorille keskustelu ja avun hakeminen verkon kautta on luontevaa. Chatissa keskustelu madaltaa heidän kynnystään puhua vaikeistakin asioista aikuisen kanssa. Verkon kautta tavoitetaan samanaikaisesti suuri määrä lapsia ja nuoria. Pelastakaa Lasten erilaisten verkkonuorisotoiminnan muotojen kautta tavoitetaan vuosittain yli 10 000 nuorta.

Pelastakaa Lapset kouluttaa jatkuvasti päivystäjiä toimimaan lasten ja nuorten parissa verkossa. Kaikki vapaaehtoiset päivystäjät ovat saaneet koulutuksen. Lisäksi heiltä toivotaan työ- tai opiskelukokemusta lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä. Chatin päivystäjät ohjaavat tarpeen mukaan nuoria auttaviin palveluihin.

Lisätietoja:

Veera Uusoksa, projektipäällikkö, Pelastakaa Lapset, 050 4331397, veera.uusoksa@pelastakaalapset.fi

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

www.pelastakaalapset.fi/nuorisotoiminta

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs