Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Pelastakaa Lapset avaa Jonossa lapsuuteen -joulukeräyksen

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset avaa Jonossa lapsuuteen -joulukeräyksen

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2011 klo 08:00
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Varsinkin näin joulun alla olemme tottuneet jonottamaan kaupoissa, pankeissa ja posteissa. On kuitenkin olemassa yksi jono, josta moni ei tiedä mitään. Tälläkin hetkellä lähes 800 lasta jonottaa tukiperhettä elämäänsä.

Kun perhettä kohtaa kriisi tai vaikea elämäntilanne, myös lapsi kärsii. Tukiperhe auttaa lasta ja koko perhettä selviytymään vaikeiden aikojen yli.

Tukiperheen luona lapsi saa nauttia huolettomista hetkistä ja mahdollisuuden kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi. Samalla vanhemmat voivat kerätä voimia ja päästä vaikeiden aikojen yli. Tuellamme esimerkiksi moni nuori yksinhuoltajaäiti on saanut aikaa opinnoille ja valmistunut ammattiin.

Tukiperheistä on jatkuva pula. Vaikka 361 lasta on tänä vuonna saanut tukiperheen Pelastakaa Lasten kautta, lähes 800 lasta odottaa edelleen jonossa omaa tukiperhettään.

Pelastakaa Lapset avaa Jonossa lapsuuteen -joulukeräyksen 21.11.2011. Lahjoitusten turvin voimme lyhentää jonoa sekä ehkäistä lapsiperheiden huono-osaisuutta ja lasten syrjäytymistä. Jo 20 euron lahjoituksella lapsi voi viettää päivän omassa tukiperheessä.

Keräys jatkuu loppiaiseen 6.1.2012 saakka. Lahjoitusvarat käytetään Pelastakaa Lasten tukiperhe-, tukihenkilö- ja lomakotitoimintaan, kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi.

Lahjoittaa voi soittamalla numeroon 0600 94144 (20 € + pvm), lahjoittamalla keräystilille Nordea 101730-210727, viestiksi ”tukiperhe” tai ostamalla Toivekaupasta aineettoman tukiperhelahjan. Lisää kampanjasta ja lahjoitusmuodoista www.pelastakaalapset.fi/jonossalapsuuteen.

 

Lisätietoja:

Marika Salonen, varainhankinnan suunnittelija, Pelastakaa Lapset ry
puh. 010 843 5005, marika.salonen@pelastakaalapset.fi

Kaisa Hirvensalo, tiedotuspäällikkö, Pelastakaa Lapset ry
puh. 040 535 8221, kaisa.hirvensalo@pelastakaalapset.fi                              

 

Keräyslupa Poliisihallitus 2020/2010/3734

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Kansainvälinen Pelastakaa Lapset toimii lasten hyväksi yli sadassa maassa. www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs