Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Parisuhteen hoitaminen on trendikästä

Parempi avioliitto ry

Parisuhteen hoitaminen on trendikästä

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2016 klo 09:14
Julkaisija: Parempi avioliitto ry

Kasvava määrä pareja hoitaa parisuhdettaan Parempi avioliitto ry:n leireillä ja tapahtumissa.  Yhdistys järjestää vuosittain miltei kolmekymmentä tapahtumaa ympäri maata. Seuraava mahdollisuus suhteen hoitamiseen on viikon mittaisella Paremman avioliiton perheleirillä Pieksämäellä 9.-16.7.2016.

 

Usein hektinen arki ja sen tuomat haasteet etäännyttävät puolisoita toisistaan. Kesän avioliittoleireillä on hyvä mahdollisuus tilanteen korjaamiseen. Siellä ei tarvitse miettiä ruuanlaittoa ja lapset saavat nauttia monipuolisesta ohjelmasta. Puolisot voivat keskittyä rauhassa toisiinsa.

 

Leirillä voi muun muassa kohentaa kommunikaatiotaitoja, oppia tunneilmaisua ja suhdetarpeitten täyttämistä. Hukassa ollut tie puolison sydämeen saattaa löytyä, läheisyys lisääntyä ja rakkaus syttyä uudelleen. Leirin monipuolinen iltaohjelma ja Pieksäjärven kauniit rantamaisemat antavat mahdollisuuden monenlaiseen virkistäytymiseen. Tapahtumaan osallistuu yli 900 henkeä.

 

Leirin runko rakentuu kahdesti päivässä pidettävistä luennoista ja niihin liittyvistä ryhmäkeskusteluista. Vertaistuki on leirin kantava voima: luennoitsijoina ja ryhmänohjaajina toimivat oman avioliittoonsa haasteisiin tukea saaneet, koulutetut avioparit. Monet kokevat juuri vertaistuen leirien tärkeimmäksi anniksi. On silmiä avaavaa huomata, että muutkin kamppailevat samanlaisten ongelmien kanssa.

 

”Meidät yllätti ilmapiirin rentous. Kovin juttu oli vertaistuki. Saman tyyppisiä ongelmia oli muillakin pareilla. Luennoitsijoiden avoimuus kosketti”, Leea ja Marko Kantelus kertovat.

 

Parempi avioliitto ry toimii yhteistyössä Kirkkopalvelut ry:n kanssa. Pieksämäen leirin järjestää Seurakuntaopisto yhteistyössä Parempi avioliitto ry:n kanssa. Muita kesän päätapahtumia ovat Helsingin avioliittotapahtuma 11.–12. 6. Järvenpäässä, Levi Cross parisuhdeleiri 23.–30.7. Levin Kylpylähotellissa Kittilässä sekä Avioparikurssi Hartolassa 5.-7.8.

 

Lisätiedot ja haastateltavat parit:

Elina Holappa 045 6694 694

elina.holappa@parempiavioliitto.fi

Tanja Kallio 040 562 7981

tanja.kallio@parempiavioliitto.fi

Hanna Ranssi-Matikainen 050 462 1543

hanna.ranssi-matikainen@parempiavioliitto.fi

www.parempiavioliitto.fi

 

Parempi avioliitto ry on voittoa tavoittelematon perhetyön vaikuttaja. Tavoitteemme on edistää perheiden hyvinvointia puolisoiden välistä suhdetta ja yksilöllistä kasvua tukemalla. Vapaaehtoinen vertaistuki on työn ydintä. Toiminnalla on kristillinen arvopohja. Järjestämme avioliittoleirejä ja -kursseja, mies- ja naistapahtumia sekä koulutamme luennoitsijoita ja vertaisryhmien ohjaajia valtakunnalliseen parisuhdetyöhön. Parempi avioliitto ry:n kurssit ovat vapaan sivistystyön koulutusta, jota järjestetään yhteistyössä kansanopistojen kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs