Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Panimo- ja virvoitusjuomateollisuuden yhteiskuntavastuullinen kampanja palkittiin

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuuden yhteiskuntavastuullinen kampanja palkittiin

Julkaistu: 24.04.2009 klo 09:29
Julkaisija:

Terveyden edistämisen keskus ry (Tekry) palkitsi panimo – ja virvoitusjuomateollisuuden Kännissä olet ääliö- kampanjan vuoden terveystekona.

Terveyden edistämisen keskus ry (Tekry) palkitsi  panimo – ja virvoitusjuomateollisuuden Kännissä olet ääliö- kampanjan vuoden terveystekona.

Palkintoraati (kirjailija Virpi Hämeen-Anttila, peruspalveluministeri Paula Risikko, THL:n ylijohtaja Erkki Vartiainen sekä YLE:n johtaja Olli-Pekka Heinonen) kiitti juomateollisuutta yhteiskuntavastuullisesta teosta. Tällä kampanjalla vaikutettiin onnistuneesti nuorten alkoholiasenteisiin.

-Toivon, että palkittu kampanja rohkaisee yrityksiä laajemmin osallistumaan terveyttä edistävään toimintaan ja yhteisten ongelmien ratkaisemiseen. Tällaiset kampanjat avaavat aivan uudenlaisia kumppanuusmahdollisuuksia elinkeinoelämän, julkisen sektorin ja järjestöjen välille, sanoi Tekryn toiminnanjohtaja Janne Juvakka.

-Halusimme Kännissä olet ääliö –kampanjalla pysäyttää nuoret aikuiset pohtimaan omia juomatapojaan, erityisesti alkoholin liikakäyttöä, kertoo Panimo- ja virvoitusjuomateollisuuden puheenjohtaja Yrjö Närhinen.
-Se, että elinkeinoelämän toimija voittaa terveysteko-palkinnon, on rohkea päätös järjestöltä. Tunnustus lämmittää meitä ja rohkaisee yhteistyöhön terveysalan toimijoiden kanssa, jatkaa Närhinen.

-Vastuullinen yritystoiminta etenee yrityksissä hyvin. Jokainen yritys räätälöi vastuullisuutensa oman toimintaansa ja omiin sidosryhmiinsä sopivaksi. Tämä juomateollisuuden saama terveysteko palkinto on hyvä esimerkki innovatiivisesta toiminnasta, sanoo EK:n vastuullisen yritystoiminnan asiantuntija Anna-Kaisa Auvinen.

Terveys ja vastuullinen yritystoiminta teema jatkuu seminaarissa 27.5.2009

Tekryn ja mm. EK:n järjestämässä seminaarissa teemana on "Terveys ja vastuullinen yritystoiminta - leikkipuistoista kulutuksen kentille".

Päivän aikana avataan yritysten yhteiskuntavastuun ja vastuullisen yritystoiminnan käsitteitä. Tavoitteena on herättää keskustelua ja tuoda esille esimerkkejä vastuullisesta toiminnasta sekä toimivasta yhteistyöstä elinkeinoelämän ja järjestösektorin välillä. Fokuksena on lasten ja nuorten terveys ja hyvinvointi.

Lue ohjelma ja ilmoittaudu

Lisätietoja: asiantuntija Anna-Kaisa Auvinen, 09-4202 2205.

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs