Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Päivä johtajana – nuoret tutustuvat johtajan työhön

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Päivä johtajana – nuoret tutustuvat johtajan työhön

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2013 klo 14:15
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Nuorkauppakamarit ympäri Suomea tempaisevat parantaakseen nuorten mahdollisuuksia ja näin ehkäistäkseen nuorten syrjäytymistä.

Päivä johtajana -ohjelman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tilaisuuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä yrityksen johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään. Nuoret saavat myös konkreettisia apuvälineitä työnhakuun ja työelämään liittyen.

- Suomen Nuorkauppakamarit ry haluaa olla mukana vaikuttamassa ja rakentamassa uusien sukupolvien kanssa kestävää johtajuutta. Samalla tempaus osaltaan ehkäisee nuorten syrjäytymistä mahdollistamalla erilaiset työelämään ja johtamiseen tutustumisen muodot. Haluamme omalla toiminnalla luoda positiivista muutosta pienillä kauas kantoisilla toimenpiteillä, joita voidaan toteuttaa ympäri Suomea, sanoo Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja Henna Väätäinen.

Yritysten ja erilaisten organisaatioiden johtajat ympäri Suomea ottavat yhden 17–20-vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi. Mukana tempauksessa on mm. teollisuuden, kauppa- ja ravitsemusketjujen, palveluyritysten, median, kuntaorganisaation sekä puolustusvoimien johtoa.

Nuorkauppakamarin teemaviikkoa vietetään viikolla 7, jolloin noin kaksikymmentä kamaria toteuttaa Päivä johtajana -tempausta.

Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät projektin yhdessä Tukikummit ry:n kanssa ja suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tukikummit ry on yhdistys, jonka tavoitteena on estää suomalaisia nuoria syrjäytymästä yhteiskunnasta.

Nuori Yrittäjyys ry on järjestänyt Job shadow – päivä johtajana -päivää nuorille YES-verkoston kautta. Suomen Nuorkauppakamarit ja Nuori Yrittäjyys ry keskustelevat mahdollisuudesta yhdistää voimavaroja tulevaisuudessa.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Henna Väätäinen, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja, 

henna.vaatainen@jci.fi , puh. 044 510 6465

Lisätiedot mukana olevista johtajista ja nuorista:

Riikka Kurhela, riikka.kurhela@kumppania.fi, puh. 044 587 2446

Suomen Nuorkauppakamarit ry on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. www.jci.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs