Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Oulun kotisairaalatoiminta osoittautunut erittäin tehokkaaksi myös kustannustasolla

Coronaria

Oulun kotisairaalatoiminta osoittautunut erittäin tehokkaaksi myös kustannustasolla

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2014 klo 10:38
Julkaisija: Coronaria

Coronaria on tuottanut vuoden alusta kotisairaalapalvelut Oulun kaupungille ja jo ensimmäisen vuosipuoliskon aikana kaupunki on saavuttanut satojen tuhansien laskennallisen säästön. Tähän mennessä hoitopäiviä on ollut yli 3000 ja jos hoitopäivien määrän kasvu jatkuu samana vuoden loppuun tuottaa vähentyneet vuodeosastopäivät noin 750 000 euron säästöt.

Kotisairaala on hyvä vaihtoehto asiakkaille, joiden hoitoa ei ole välttämätön toteuttaa sairaalan tiloissa. Kotisairaalan palvelut sopivat lyhytaikaista ja määräaikaista sairaalahoitoa tarvitseville asiakkaille.

Koska kotisairaalapalvelu on todettu laadukkaaksi ja ketteräksi on sen käyttö lisääntynyt kuukausittain. Tehtyjen asiakasmittausten perusteella siihen ollaan oltu myös poikkeuksellisen tyytyväisiä, kun keskiarvoksi saatiin 4.6/5. Hoidon vaikuttavuus ja turvallisuus ovat olleet menestykselle merkittäviä tekijöitä. Kotisairaala onkin nopeasti saavuttanut vakaan aseman osana koko terveydenhuollon palveluketjua sen nopeuttaessa kotiutuksia sekä kuntouksen aloittamista. Lisäksi erittäin tärkeä seikka on asiakkaan tahdon kuuleminen - useimmat haluavat kotona kuntoon.

Asiakkaille tarjotaan lääkäri- ja sairaanhoitajapalveluita joka päivä klo 7-24. Lisäksi palveluun kuuluu puhelinpäivystys yöaikaan. Coronaria Kotisairaalaan voidaan ohjata oululainen potilas mm perusterveydenhuollosta, päivystyksestä ja erikoissairaanhoidosta. Toiminta-alue on n. 25 km säteellä Oulun keskustasta.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Lisätietoja

Kimmo Alaniska, liiketoimintajohtaja

040 846 8355

Kimmo.alaniska@coronaria.fi

http://coronariakotisairaala.fi/

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen lähemmäs 800 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs