Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Nuorisotyö koulussa -seminaari to 19.11. klo 15-18 Ylivieskassa

Centria-ammattikorkeakoulu

Nuorisotyö koulussa -seminaari to 19.11. klo 15-18 Ylivieskassa

Kutsu.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 15:36
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

OSAVA eli Osallisuuden vahvistaminen nuorten kasvuympäristöissä ja kasvuyhteisöissä –hankkeen aloitusseminaari Nuorisotyö koulussa järjestetään huomenna torstaina 19.11. klo 15-18 Centria-ammattikorkeakoulussa Ylivieskassa (Vierimaantie 7).

Paikalle on tulossa Ylivieskan ja Nivala-Haapajärven seutukunnista noin 55 hengen moniammatillinen ryhmä nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia (yläkoulujen opettajia, nuorisotyöntekijöitä, koulukuraattoreita, kouluterveydenhoitajia, koulupsykologeja, koulunkäynninohjaajia) sekä noin 75 Centrian yhteisöpedagogi- ja sosionomiopiskelijaa.

Seminaarin alustajana on lehtori Marjo Kolehmainen HUMAKista. Lisäksi työskennellään työpajoissa moniammatillisissa työryhmissä pohtien ja ideoiden koulussa toteutettavan nuorisotyön mahdollisuuksia omalla paikkakunnalla ja omassa työssä.

OSAVA-hankkeen tarkoituksena on edistää nuorten osallisuutta, nostaa hyvinvointia ja näin ollen ennaltaehkäistä nuorten syrjäytymistä. Hankkeen aikana tehtävä työ on toimintaa nuorten hyvinvoinnin kasvattamiseksi nuorisotyön näkökulmasta. Päätavoitteena on koulussa tehtävän nuorisotyön vahvistaminen. Pilottikouluina ovat Jokirannan koulu Ylivieskassa, Haapajärven yläaste ja Alavieskan yhtenäiskoulu sekä Raudaskylän kristillinen opisto. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Media on tervetullut paikalle!


OSAVA-hankkeen yhteystiedot:
Projektipäällikkö Reetta Leppälä
Centria-ammattikorkeakoulu
GSM 044 4492 645, reetta.leppala@centria.fi

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs