Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Miltä se lapsista näyttää? - erotarinoita tarinateatterin keinoin

Pienperheyhdistys ry

Miltä se lapsista näyttää? - erotarinoita tarinateatterin keinoin

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2016 klo 13:39
Julkaisija: Pienperheyhdistys ry

Ero koskettaa meistä jokaista, joko työn, oman erokokemuksen tai tuttavan erotarinan kautta. Eroista puhutaan yleensä aikuisten kokemuksien kautta. Vuosittain yli 30 000 lasta kokee vanhempiensa eron. Vaikka vanhemmat eroaisivatkin sovussa, lapsen kannalta ero on uhka. Se vavisuttaa turvallisuudentunnetta ja voi aiheuttaa aikuisuuteen saakka ulottuvaa epävarmuutta ihmissuhteissa.

Tule katsomaan, miltä ero voisi näyttää lasten näkökulmasta katsottuna. Millaisena erilaiset erotarinat palautuvat, kun ne annetaan tarinateatterin improvisoitaviksi?  

Lauantaina 23.1. klo 10-12 Kinaporin palvelukeskuksen auditoriossa (Kinaporinkatu 9, Helsinki). Tilaisuuden avaa lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila.

Tarinateatteri on spontaaniin improvisaatioon perustuva yhteisöteatterimuoto, jossa näyttelijät ja muusikko tekevät katsojien tarinat esitykseksi erityisillä tarinateatteritekniikoilla.

Tarinateatteri tarjoaa mahdollisuuden yhteisölliseen keskusteluun tarinoiden kuulemisen ja näkemisen avulla. Tarinoiden kuuleminen ja näkeminen näyttämöllä kunnioittaa samalla yhteisön jäsenten yksilöllisyyttä: kertoja kertoo oman yksilöllisen kokemuksensa, jonka näyttelijät luovat näyttämölle.

Ohjaaja kysyy yleisön joukosta vapaaehtoisen tarinankertojan, joka ohjaajan avustuksella kertoo kokonaisia kertomuksia, tapahtumia tai pieniä välähdyksiä elämästään.

Erotarinat ovat aikuisille tarkoitettuja. Järjestämme lastenhoidon tapahtuman ajaksi.

Lastenhoitoa tilaisuuden ajaksi tarvitessasi ilmoittaudu 22.1.2016 mennessä https://my.surveypal.com/Tarinateatteri-la-23.1.2016 

https://www.facebook.com/events/568619246627801/

Pienperheyhdistys ry on yksivanhempaisten perheiden kansalaisjärjestö. Yhdistyksen perustehtävä on edistää lasten hyvinvointia tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia ja tukemalla vanhemmuutta. Yhdistyksessä voit olla mukana vertaistoiminnassa, vapaaehtoistoiminnassa ja vaikuttamassa perheiden asemaan.

www.pienperhe.fi

www.mieskaverit.fi 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs