Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Lola Panda -ryhmäoppimisratkaisu mullistaa digitaalisen varhaiskasvatuksen

BeiZ Oy

Lola Panda -ryhmäoppimisratkaisu mullistaa digitaalisen varhaiskasvatuksen

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2016 klo 08:30
Julkaisija: BeiZ Oy

BeiZ Oy on kehittänyt ensimmäisen merkittävän suomenkielisen digitaalisen ratkaisun 3-7 –vuotiaiden ryhmäoppimiseen. Päiväkodeissa sekä esi- ja alkuopetuksessa Lola Panda® -ryhmäoppimisratkaisulla lapset oppivat lukemista ja laskemista helpolla ja hauskalla tavalla isoa kosketustelevisiota käyttäen.

”Suomi on suurissa vaikeuksissa digitaalisen oppimisen saralla, sillä pienelle kielialueelle on haasteellista tehdä laadukkaita sovelluksia. Emme pysty sovellusten määrällä kilpailemaan isojen kielialueiden kanssa, joten panostamme laatuun ja siihen, että ratkaisuillamme oppii todistetusti. Tarjontaa löytyy jo hieman isoille markkinoille, mutta Suomessa ei ole saatavilla yhtään muuta kokonaisvaltaista suomenkielistä ryhmäoppimisratkaisua”, toteaa toimitusjohtaja Mika Heikinheimo.

Yliopistotasoisia suomalaisia tutkimuksia lasten digitaalisesta oppimisesta ei ole juuri lainkaan. Helsingin Yliopiston erityispedagogiikan professori Pirjo Aunio ryhmineen tutki Lola Panda -sovellusten vaikutuksia ja tulokset ovat saatavilla 18.3 Cicero Learning Network -tapahtumassa. ”Ensimmäisen tutkimuksen vaikuttavuustulokset olivat rohkaisevia ja antoivat meille lisäeväitä sovellusten jatkokehitykseen. Äidinkielen ja matemaattisten taitojen karttumisen lisäksi opettajat ovat antaneet kiitosta mm. lasten sosiaalisten taitojen kehittymisestä”, kertoo pedagoginen asiantuntija Aleksanteri Kiviluoto.

Lola Panda ryhmäoppimisratkaisu on käytössä edelläkävijäpäiväkodeissa ja kouluissa Suomessa ja Ruotsissa. Ratkaisussa yhdistyvät iso 48-tuuman kosketusnäyttö, Lola Panda -oppimissovellukset sekä palautejärjestelmä kokonaisuudeksi, jota on helppo käyttää lasten ryhmäoppimisessa. Oheisessa esittelyvideossa (50 sekuntia) lapset avaavat ratkaisun ja alkavat oppimaan.

Lola Panda Oppimisratkaisu -demo

Ratkaisuun pääsee tutustumaan Isku Learning Lab –esittelytilojen avajaisista lähtien. Avajaispäivät on paikkakunnittain seuraavasti klo 8-17 (esittelijät myös paikalla): 15.3 Espoo (Kuitinmäentie 26), 16.3 Turku (Satakunnantie 162), 17.3 Tampere (Sammonkatu 47), 22.3 Lahti (Mukkulankatu 19), 23.3 Oulu (Sisustajantori 10), 5.4 Kuopio (Leväsentie 2 B), 6.4 Jyväskylä (Tourulantie 13).  

Lola Panda puhuu kymmentä kieltä ja majailee Tampereella. Yritys rahoittavat omistajat Inventure, Birch Venture ja yksityissijoittajat sekä TEKES. Lola Panda -sovelluksia on ladattu kymmeniä miljoonia ja niillä on vuosittain miljoonia iloisia käyttäjiä.  

Liitetiedostot

Lisätiedot:

Pedagoginen asiantuntija Aleksanteri Kiviluoto, 0500 – 636 707, aleksanteri.kiviluoto@beiz.com

www.lolapanda.com

Ilmoittautuiset Isku Learning Lab esittelytilaisuuksiin: http://goo.gl/forms/uzuGFCYiJn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs