Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Liike-elämän huippu-urheilijat pärjäävät parhaiten

Hyvinvointistudio LUPAUS Oy

Liike-elämän huippu-urheilijat pärjäävät parhaiten

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2016 klo 09:30
Julkaisija: Hyvinvointistudio LUPAUS Oy


Hyvä kunto lisää vireyttä ja tekee elämästä helpomman

Fyysinen kunto vaikuttaa suoraan onnellisuuteen ja työssä jaksamiseen, samoin kuin hyvä mieli välittyy eteenpäin sekä työtovereille että asiakkaille. Liikkuminen kohentaa mielialaa, lisää myönteisiä tunteita ja vähentää stressiä. Se vaikuttaa myönteisesti tarkkaavaisuuteen lisäämällä aivojen tilavuutta sekä aktiivisuutta. 

Nykytyöelämän hektisyyden ja multitaskaamisen keskellä on tärkeää osata fokusoitua. Ottamalla aamulla tai keskellä päivää hetki itselle, keskittymiskyky paranee loppupäivän ajaksi huomattavasti. Treeni saa tehokkaasti ylimääräiset häiriötekijät pois mielestä, ja aivoissa vallitseva ruuhka helpottaa. Treenin jälkeen on taas helpompi fokusoitua tekemiseen, ja luovuus sekä tehokkuus kasvavat. ”Treenin jälkeen kannattaa ottaa hetki aikaa ja tehdä to do –lista loppupäivälle. Se tuo potkua ja tavoitteellisuutta tekemiseen entisestään.”, kertoo LUPAUS hyvinvointistudion perustaja, Personal Trainer Riina Laaksonen.

Vuorovaikutus- ja johtamistaidot kasvavat lisääntyneen liikunnan ja hyvinvoinnin seurauksena. Käsittelemme eteemme tulevia ihmisiä ja tilanteita rakentavammin ja olemme myötätuntoisempia, kun voimme hyvin ja meillä on hyvä kokemus itsestämme. 

”Se, että yritys pitää huolta työntekijöistään, on huikea tapa kasvattaa ihmisten sitoutumista yritystä kohtaan ja tämä yhdistettynä omien tavoitteiden saavuttamiseen synnyttää ihmisissä voimakkaan sisäisen palon, eli motivaation, joka johtaa kaikkien kannalta hyviin tuloksiin.” summaa Laaksonen, jonka uratausta liikunnanohjaajan työn lisäksi on IT-alalla johtamis- ja strategisissa kehittämistehtävissä. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että onnelliset, hyvinvoivat työntekijät ovat yritykselle kannattavampia – myös taloudellisesti – kuin ei-niin-sitoutuneet, ei-hyvinvoivat työntekijät.

Kohonnut energiataso ja vähemmän stressiä

Hyvinvointistudio LUPAUS on jo vuoden tehnyt yhteistyötä Vincit Helsinki Oy:n kanssa. Valmennukseen osallistunut ICT-konsultti Aino Kuokka on saanut yhteistreeneistä paljon. ”Treenin aikana jaksoin paljon paremmin ja yleiset energiatasot kohenivat. Toimistotyöpäivän aikana normaalisti energiatasot helposti laskevat. Sain paljon enemmän itsestäni irti, kun minua ohjattiin ja oli rakenne, joka sisälsi käytännössä kaiken kunnon ja hyvinvoinnin kohottamiseen liittyvän ja se oli suunniteltu valmiiksi minua varten. Valmennuksen seurauksena kiinnitän arkiaktiivisuuteen sekä syömiseeni enemmän huomiota ja ulkona lenkkeily on tullut elämääni jäädäkseen.”, Kuokka kertoo.

Erityisen tyytyväisiä valmennukseen osallistuneet ovat olleet parantuneeseen energiatasoonsa ja totta kai lihaskunnon, aerobisen kunnon ja liikkuvuuden kasvamiseen. Lisäksi sairauslomapäivien määrä on vähentynyt ja yrityksessä eri puolella töitä tekevät ihmiset ovat tutustuneet paremmin toisiinsa. 

Hyvinvoiva työntekijä on motivoitunut ja tuottava 

Liikunnassa tavoitteisiin sitoutuminen tukee tavoitteisiin sitoutumista myös työelämässä. Alkuvuoden aikana yritysten into panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin on selkeästi vilkastunut ja pienten, ketterien hyvinvointialan toimijoiden kysyntä kasvanut. 

LUPAUS valmentaa sekä yrityksiä että yksityisiä. Yritysvalmennuksia on tehty isoille telealan yrityksille ja luottovakuutusyhtiöille sekä pienille muutaman hengen yrityksille. Valmennukset voivat olla henkilökohtaisia, hyvinvointiluentoja tai esim. taukojumppia, jotka onnistuvat toimistovaatteissa. Valmennukset räätälöidään aina yrityksen tavoitteet, tilanne ja käytettävissä olevat resurssit huomioiden.

LUPAUS on vuodesta 2014 toiminut suomalainen yritys, jonka kasvu on ollut nopeaa. Tavoite on kasvaa merkittäväksi, suomalaiseksi hyvinvointipalveluiden tarjoajaksi. LUPAUS-valmentajatiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tekevät työtä rakkaudella ja intohimolla.


Hyvinvointistudio LUPAUS on sinulle, joka haluat muuttaa elämääsi ja voida paremmin. Koski asiasi sitten fyysistä harjoittelua tai ravintoa tai niiden yhdistelmää, me autamme sinua määrittämään realistiset, juuri sinulle sopivat tavoitteet, jotka tulemme saavuttamaan yhdessä sinulle sopivan aikataulun puitteissa. Yksilöllisten valmennusten avulla saavutamme pienin askelin suuria elämäntapamuutoksia tähtäimenä kokonaisvaltainen elämänlaadun parantaminen. Unelmoitko muutoksesta? Me autamme sinua tekemään sen!

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs