Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Lasten ja nuorten puhelimeen vastataan myös pääsiäisenä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Lasten ja nuorten puhelimeen vastataan myös pääsiäisenä

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2015 klo 10:43
Julkaisija: Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä numerossa 116 111. Vanhempainpuhelimessa on pyhinä poikkeusaikataulut.

MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset päivystäjät vastaavat lasten ja nuorten puheluihin myös pääsiäispyhinä. Lasten ja nuorten puhelin päivystää pitkäperjantaista 3.4. toiseen pääsiäispäivään eli maanantaihin 6.4. joka päivä kello 14–17. Maanantaina myös Lasten ja nuorten chat päivystää kello 14–17 osoitteessa www.mll.fi/nuortennetti. Palvelu palaa normaaliin päivystysaikatauluun tiistaina 7.4., jolloin puhelin on auki kello 14–20 ja chat kello 17─20.

Lasten ja nuorten puhelin on valtakunnallinen, alle 21-vuotiaille tarkoitettu auttava puhelin. Se auttaa, kun lapsi tarvitsee kuuntelijaa. Lapset soittavat puhelimeen nimettömänä, luottamuksellisesti ja maksutta.

Lasten ja nuorten kirjepalveluun lapset voivat kirjoittaa luottamuksellisen kirjeen aikuiselle. Kirjeisiin vastataan viimeistään kahden viikon kuluessa, mutta keskimäärin kolmessa päivässä. Kirjoittamaan pääsee osoitteesta www.mll.fi/nuortennetti.

 

Vanhempainpuhelin kiinni pääsiäisenä 

Vanhempainpuhelin päivystää numerossa 0800 922 77 kiirastorstaina 2.4. kello 14–20 ja seuraavan kerran pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 7.4. kello 10–13 ja 17–20.

Vanhempainpuhelimessa ja kirjepalvelussa vanhempien kanssa pulmia ratkovat vapaaehtoiset päivystäjät, jotka ovat itsekin vanhempia. Vanhempainpuhelimeen voi soittaa missä tahansa vanhemmuuteen liittyvässä asiassa. Puhelu on maksuton. Kirjepalveluun voi kirjoittaa osoitteessa www.mll.fi/vanhempainnetti.


Lisätietoja:

Auttavien puhelinten päällikkö Tatjana Pajamäki, p. 075 3245 422
Auttavien puhelinten suunnittelija Satu Tallgren, p. 075 3245 428
Tiedottaja Tiina Tuominen, p. 075 3245 580

 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. 

MLL:n visio 2024: Suomi on lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

Tutustu MLL:n toimintaan www.mll.fi 
MLL Twitterissä @MLL_fi 
MLL Facebookissa www.facebook.com/mannerheiminlastensuojeluliitto

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs