Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kymmenen vuotta raportointia - Turun AMK:n yhteiskuntavastuuraportti 2012 on ilmestynyt

Turun ammattikorkeakoulu

Kymmenen vuotta raportointia - Turun AMK:n yhteiskuntavastuuraportti 2012 on ilmestynyt

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2013 klo 13:43
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun kymmenes "Yhteiskuntavastuuraportti 2012 – Innovaatioilla kohti tulevaa " on ilmestynyt. Sidosryhmille raportti postitetaan heinäkuussa.

Turun ammattikorkeakoulu on muutosten edessä. Uusi, vuonna 2014 voimaan tuleva ammattikorkeakoululaki uudistaa ammattikorkeakoulujen rahoitusta ja hallintoa. Osana tätä prosessia ammattikorkeakoulut hakevat toimilupiaan uudelleen vuoden 2013 syksyllä. Näiden muutosten lisäksi Turun ammattikorkeakoulusta tulee osakeyhtiö vuoden 2014 alusta.

Yhteiskuntavastuuraportin avulla Turun AMK viestii sisäisille ja ulkoisille sidosryhmilleen, kuinka se on onnistunut tehtävässään. Keskeiset mittarit on valittu niin, että ne parhaalla mahdollisella tavalla kuvaavat Turun AMK:n perustehtävien – korkeakoulutasoisen ammattiopetuksen, TKI-toiminnan sekä aluekehityksen – toteutumista.

Turun AMK:n toimintaa tarkastellaan raportissa sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöön liittyvän vastuun kannalta. Raportoinnissa on noudatettu soveltuvin osin Global Reporting Initiativen (GRI) G3 raportointiohjeistoa.

Tutustu Turun AMK:n yhteiskuntavastuuraporttiin osoitteessa:
http://www.turkuamk.fi/yhteiskuntavastuu

Lisätietoja:
Satu Helmi

Aluekehityskoordinaattori

Turun ammattikorkeakoulu/Turku University of Applied Sciences

Joukahaisenkatu 3 A

FIN - 20520 Turku

Mob. +358 (0)50 5985 563

satu.helmi@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs