Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » KyAMK kouluttaa Koskirinteen henkilökuntaa siirtoergonomian käyttöön

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK kouluttaa Koskirinteen henkilökuntaa siirtoergonomian käyttöön

Kutsu.
Julkaistu: 16.04.2012 klo 08:59
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Sama teksti liitteenä.

Palvelutaloyhdistys Koskenrinne ry kouluttaa koko henkilökuntansa siirtoergonomian käyttöön työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Koulutushanke toteutetaan yhteistyössä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa ajalla 1.4.2012–28.2.2014. Toimittajat ovat tervetulleita yhteistyöhankkeen esittelytilaisuuteen, joka pidetään

Aika: keskiviikko 18.4.2012 klo 10

Paikka: Palvelutaloyhdistys Koskenrinne ry, Närhintie 2 A, Kotka

Tilaisuudessa Koskirinne ry:n puheenjohtaja Eeva-Liisa Säisä esittelee lyhyesti palvelukotiyhdistyksen toimintaa ja tehtäviä sekä avaa Koskenrinteen ja KyAMK:n yhteistyöhankkeen taustaa ja tavoitteita. Säisä tarkastelee puheessaan myös hankkeen tukena hyödynnettävää tutkimustietoa.

Sosiaali- ja terveysalan toimialajohtaja Seija Aalto tuo tilaisuuteen koulutusorganisaation näkökulmaa. Aalto luo katsauksen KyAMK:n sosiaali- ja terveystoimialan työelämäyhteistyöhön, jota toteutetaan KymiCare-osaamiskeskittymän kautta. Samalla toimialajohtaja esittelee Koskenrinteen kanssa toteuttavan hankkeen toimintamuotoja ja menetelmiä.

Avustusta työhyvinvoinnin parantamiseen

Työsuojelurahasto on myöntänyt Koskenrinne ry:lle avustusta henkilökunnan kuntotestauksiin ja tutkimukseen, jolla selvitetään, miten ergonomisen toimintatavan omaksuminen vaikuttaa henkilökunnan työhyvinvointiin. Koskenrinteessä tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat merkittävimpiä sairauksien ja poissaolojen aiheuttaja.

Koskenrinteen ja KyAMK:n yhteistyöhankkeen tarkoituksena on parantaa hoitohenkilökunnan siirtoergonomista osaamista, edistää työhyvinvointia ja hoidon laatua sekä parantaa potilaiden turvallisuutta avustustilanteissa.

Lisätiedot

Palvelukotiyhdistys Koskenrinne ry ,

Eeva-Liisa Säisä, eeva-liisa.saisa@koskenrinne.fi, p. 044 095 0070

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysala

Toimialajohtaja Seija Aalto, seija.aalto@kyamk.fi , p. 044 702 8709

 

www.kyamk.fi

Kaikki KyAMK:n mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Liitetiedostot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs