Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kutsu: Uusia keinoja estää lasten ja perheiden syrjäytymistä

Suomen Akatemia

Kutsu: Uusia keinoja estää lasten ja perheiden syrjäytymistä

Kutsu.
Julkaistu: 19.11.2012 klo 12:38
Julkaisija: Suomen Akatemia

Tänä vuonna paljon puhuttaneen lasten aseman parantamiseksi tehdään töitä Suomen Akatemian Skidi-Kids-tutkimusohjelmassa. Tutkimusprofessori Marja-Leena Perälän johtamassa hankkeessa etsitään keinoja lasten ja perheiden syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Perälä kertoo Akatemian tiedeaamiaisella tähän tarkoitukseen tuotetusta mallista.  Tiedeaamiainen on keskiviikkona 28.11. klo 10-11 neuvotteluhuoneessa Siika (Hakaniemenranta 6 tai Hakaniemenkatu 2, Helsinki, karttalinkki: http://g.co/maps/2w6ah)

Perälän tutkimusryhmä on tehnyt viranomaisia ja päättäjiä varten oppaan, joka julkistetaan tilaisuudessa. Siinä kerrotaan johtamisen mallista, joka tukee lasten nuorten ja perheiden palvelujen johtamista ja päätöksentekijöitä palvelutoiminnan suunnittelussa.

Tilaisuudessa Marja-Leena Perälä ja erikoistutkija Nina Halme valottavat lisäksi lasten ja perheiden palvelujen toimivuutta hankkeen tutkimustiedon perusteella: millaista apua ja tukea tarvitaan, miten tukea on saatavilla, miten lapset ja vanhemmat pääsevät osallisiksi palveluista ja millaista on palvelunantajien yhteistoiminta.

Ilmoittautumiset tarjoilujen vuoksi viimeistään maanantaina 26.11. tiedottaja Leena Vähäkylälle mieluiten sähköpostilla leena.vahakyla@aka.fi  tai p. 029 5335 139. Kerrothan samalla mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.

Tervetuloa!

Suomen Akatemian viestintä
tiedottaja Leena Vähäkylä
p. 029 5335 139
leena.vahakyla@aka.fi

 

Suomen Akatemian verkkosivut www.aka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs