Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kutsu Plan Jäägaalan tiedotustilaisuuteen 3.4.

Plan Suomi Säätiö

Kutsu Plan Jäägaalan tiedotustilaisuuteen 3.4.

Kutsu.
Julkaistu: 22.03.2012 klo 11:18
Julkaisija: Plan Suomi Säätiö

KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN

Musiikin ja taitoluistelun huiput kohtaavat Plan Jäägaalassa

 

Tervetuloa tapaamaan gaalan tähtiä ja kuulemaan tapahtumasta ennakkoon ti 3.4. klo 10 ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneeseen (Mannerheimintie 22–24)!

 

 Plan Jäägaalassa Suomen kuumimmat tähdet ja valovoimaisimmat luistelijat esiintyvät kolmatta kertaa yhdessä kehitysmaiden tyttöjen hyväksi. Upeassa show’ssa nähdään yli 150 huippuesiintyjää, jotka yhdistävät ainutkertaisella tavalla taitoluistelun ja livemusiikin.

Jäällä taiteilevat maailmanluokan tähdet, mm. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Juulia Turkkila, Henna Lindholm ja Ossi Kanervo, Olesia Karmi ja Max Lindholm, Julian Lagus sekä muodostelmaluistelujoukkueet Team Unique, Rockettes ja Marigold IceUnity. Lavalle nousevat mm. Chisu, The Rasmus, Anna Eriksson, Jippu, Von Hertzen Brothers, The Overtones (UK), Tuure Kilpeläinen ja Timo Kotipelto. Plan Jäägaalan juontavat Jenni Pääskysaari ja Sami Sykkö. Housebändiä johtaa Varre Vartiainen.

– On upeaa, että tämä joukko on lähtenyt edistämään taidoillaan Planin Koska olen tyttö -kampanjaa. Jäägaalalla muistutamme, että kehitysmaiden tyttöjen kouluttaminen on maailman paras sijoitus, josta hyötyvät kaikki, sanoo Plan Suomen markkinointijohtaja Kirsi Mettälä.

– Plan Jäägaala on Suomessa ainutlaatuinen tapahtuma. Joka kerralla on ollut ihanaa luistella huippuartistien livemusiikin tahtiin. Odotan todella hyvillä mielin yleisön eteen pääsemistä, kun talven kisat ovat jääneet väliin loukkaantumisten takia. Myös gaalan asia on minulle tärkeä. Suomessa koulutus on itsestäänselvyys, mutta kehitysmaiden tytöille se ei sitä ole, sanoo jokaisessa Plan Jäägaalassa esiintynyt Laura Lepistö.

 

Tiedotustilaisuudessa 3.4. ovat haastateltavissa Jenni Pääskysaari ja Sami Sykkö, Kie ja Jonne von Hertzen, Tuure Kilpeläinen, Timo Kotipelto, Laura Lepistö, Julian Lagus, Rockettesin kapteenit Kristina Herbert ja Linnea Tamminen ja Marigold IceUnityn kapteenit Sara Vedenoja ja Saga Hägglund. Tarjolla on maukas brunssi.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen: iida.riekko@plan.fi

 

Plan Jäägaala – Koska olen tyttö to 19.4. klo 18.30 Espoon Barona Areenalla.

Liput Lippupalvelusta 35/20 €. Perhepaketti (2+2) 100 €.

Plan Jäägaala nähdään MTV3-kanavalla la 21.4. klo 19.30.

 

Lisätietoa:

 

Jäägaala ja Planin työ:

Kirsi Mettälä, Plan Suomen markkinointijohtaja, p. 040 456 0517, kirsi.mettala@plan.fi

Iida Riekko, Plan Suomen tiedottaja, p. 040 825 0252, iida.riekko@plan.fi

 

Taitoluistelu:

Mila Kajas-Virtanen, Suomen Taitoluisteluliiton viestintäpäällikkö, p. 040 530 5400, mila.kajas@stll.fi

 

www.mtv3.fi/plan

Plan on kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua pysyvästi. Planin työn pääasiallisia rahoittajia ovat yksityiset, kummitoiminnassa mukana olevat ihmiset. Tärkeitä rahoittajia ovat myös ulkoasiainministeriö sekä yritykset. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Plan toimii yhteensä 68 maassa. Lisätietoja: www.plan.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs