Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kuntalaisten omat kokemukset hyvinvoinnista ja palveluista kuuluviin

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kuntalaisten omat kokemukset hyvinvoinnista ja palveluista kuuluviin

Tiedote.
Julkaistu: 17.01.2013 klo 10:42
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Palveluiden kehittämisessä on keskeistä huomioida, mitkä asiat ovat tärkeitä kuntalaisen omasta mielestä. Rekisteri- ja tilastotiedon rinnalle tarvitaan kunta-laisten kokemustietoa, jotta heidän hyvinvointiaan voidaan edistää parhaalla mahdollisella tavalla.

 

ESR-rahoitteisessa SOHVI-hankkeessa (1.3.2012–28.2.2014) kerätään hyvinvointia koskevaa kokemustietoa eri asiakas- ja kansalaisryhmiltä. Tämän tiedon pohjalta ja eri hallintokuntien yhteistyönä suunnitellaan uusia palvelukokonaisuuksia. Kokemustietoa hyödynnetään myös työntekijöiden osaamisen kehittä-misessä. Lisäksi hankkeessa kehitetään alueellisesti hyvinvointitiedon tuotantoa ja työnjakoa. Hanke edistää kokemustiedon systemaattista hyödyntämistä kuntien hyvinvointijohtamisessa.

 

SOHVI-hanke kuuluu Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamaan opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnalliseen kehittämisohjelmaan Innovaatio- ja osaamisjärjestelmien kehittäminen, jonka rahoittava viranomainen on Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Hanketta toteuttavat Turun ammattikorkeakoulu, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattikorkeakoulu ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

 

Hankkeen väliseminaari järjestetään 25.1.2013 klo 8.30–15.45 Diakonia-ammattirkorkeakoulussa (Sturenkatu 2, 00510 Helsinki). SOHVI-hanke tarjoaa lounaan klo 11.00–11.30 Diakonia-ammattikorkeakoulun ruokalassa. Kello 11.30–12.00 hanketoimijoille on mahdollisuus esittää kysymyksiä luokassa 214-215. Seminaarissa on mukana myös Itä-Suomen alueella toimiva sisarhanke.

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Pia Sahonen, Turun ammattikorkeakoulu (p. 044 9074 571; pia.sahonen(at)turkuamk.fi)

 

SeAMKissa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4800 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs