Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Koskelaan avataan uusi palvelukeskus - toimintamahdollisuuksia alueen asukkaille

Helsingin sosiaali-ja terveysvirasto

Koskelaan avataan uusi palvelukeskus - toimintamahdollisuuksia alueen asukkaille

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 14:02
Julkaisija: Helsingin sosiaali-ja terveysvirasto

Koskelan monipuolinen palvelukeskus uudistuu, alueen asukkaille tarjotaan erilaisia toimintamuotoja uuden palvelukeskuksen avaamisen myötä. Palvelut on tarkoitettu helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille. Palvelukeskus tarjoaa mahdollisuuden oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja virkistymiseen sekä olohuoneen keskellä kaupunkia. Toiminta tukee myös kotona asumista.

Palvelukeskuksen avajaiset järjestetään 9.2.2015 klo 11 – 17. Tervetuloa tutustumaan toimintaan paikan päälle ja tapaamaan palvelukeskuksen henkilökuntaa. Avajaisissa on pieniä musiikkiesityksiä. Soppatykki lämpiää klo 11 – 14, kahvitarjoilu koko avajaisten ajan.

Koskelan palvelukeskuksessa aloittavat helmikuussa toimintansa erilaiset ryhmät, esimerkiksi neulontapiiri, muistikerho, ravitsemuskurssi sekä muu tuettu ryhmätoiminta. Järjestämme liikuntaryhmiä ja asiakkaiden käytössä on kuntosali. Palvelukeskuksesta on mahdollista saada erilaisia neuvontapalveluita. Näitä ovat muun muassa palveluneuvonta, fysioterapeutin neuvonta sekä neuvoja kuuloon liittyvissä kysymyksissä. Palvelukeskuksesta löytyy myös ATK-tila sekä pieni kirjasto, missä voi lukea päivän lehdet tai kirjallisuutta.

Koskelan monipuolinen palvelukeskus on yksi Helsingin sosiaali- ja terveysviraston kymmenestä monipuolisesta palvelukeskuksesta. Ympärivuorokautista hoitoa varten meillä on laitoshoidon ja palveluasumisen paikkoja, yhteensä 13 erilaista yksikköä. Uusi palvelukeskus avaa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen toiminnan alueen väestölle.

 

Koskelan monipuolinen palvelukeskus

Palvelukeskustoiminta

Käpyläntie 11, N-talo, 1. krs

Avoinna arkisin klo 8 – 17

 

Lisätietoja:

Anneli Walldèn

johtava ylihoitaja

anneli.wallden(at)hel.fi

p. 09 310 50996

 

Laura Tiilikainen

vastaava ohjaaja

laura.tiilikainen(at)hel.fi

p. 09 310 45952

 

www.hel.fi/sote

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs