Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Irti Huumeista ry ja Oulun Radisson Blu Hotel yhteistyöhön

Radisson Blu

Irti Huumeista ry ja Oulun Radisson Blu Hotel yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2012 klo 13:57
Julkaisija: Radisson Blu

SYYSKUUSSA RADISSON BLU HOTELLIT VIETTÄVÄT VASTUULLISUUSTEKOJENKUUKAUTTA

 

Tänä vuonna Oulussa tempaistaan yhdessä Irti Huumeista ry:n kanssa. Oulun seudulla kerätään rahaa huumeiden käytön ennaltaehkäisyyn, huumeiden käyttäjien tukemiseen käyttämisen lopettamiseksi sekä vapaaehtoistyöhön perustuvaan vertaistukitoimintaan.

 

Keräys tapahtuu syys- ja lokakuun aikana hotellin vastaanotossa ja ravintola Sassissa. Lisäksi hotelli järjestää syksyllä vapaaehtoistyötä tekeville yhteisen ohjelmallisen illanvieton, jolla haluamme osoittaa vapaaehtoistyötä tekevälle joukolle arvotusta heidän tekemästään arvokkaasta ja tärkeästä työstä, kertoo hotellin johtaja Tarja Karvola.

 

Oulu on erityisesti nuorten ja nuorison kaupunki. Kaupunkilaisten keski-ikä on 34,5 vuotta ja alle 15-vuotiaita väestöstä on 21 %. Nuorten huumeiden käyttö on valitettavasti viime vuosina lisääntynyt ja tämä on näkynyt myös Oulun seudun tilastoissa. Toivomme, että saamme keräyksen myötä auttaa mahdollisimman monta paikallista nuorta paremman tulevaisuuden tiellä, kertoo Tarja.

 

Lisäksi tämän vastuullisuuskuukauden aikana osallistumme Punaisen Ristin nälkäpäiväkeräykseen ja Helsinki Mission ”Ryhdy kummiksi”- kampanjaan. Euroopan laajuisena ”Autottomana päivänä” 22.9. kannustamme henkilökuntaamme ja asiakkaitamme käyttämään julkista liikennettä tai hotellista veloituksetta lainattavia polkupyöriä. ”Toivottavasti mahdollisimman moni oululainen innostuu jättämään auton kotiin”, toivoo Tarja.

 

"Radisson Blu Hotelleissa työskennellään vastuullisesti joka päivä. Jokaiselle Suomen Radisson Blu Hotellille on myönnetty Joutsenmerkki. Lisäksi Carlson Rezidor Hotel Groupin Responsible Business -ympäristöohjelma ohjaa vastuullista toimintaamme. Syyskuussa hotelleissa tehdään kuitenkin vielä enemmän ja vastuullisuusasiat tuodaan esille normaalia voimakkaammin niin henkilökuntamme kuin asiakkaidemme keskuudessa”, selventää Tarja Karvola.

 

Jo yhdeksättä kertaa Carlson Rezidor Hotel Groupsin hotelleissa maailmanlaajuisesti toteutettavan Responsible Business Action Monthin tavoitteena on lisätä sekä hotellien henkilökunnan, asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden tietoisuutta ympäristö- ja yhteiskunnallisista asioista erilaisin teoin ja tapahtumin.

 

 

Lisätietoa:                                                                                                         

Tarja Karvola, hotellin johtaja, Radisson Blu Hotel, Oulu, puh. 050 388 339, tarja.karvola@radissonblu.com

Anu Nevanperä, aluetyöntekijä, Irti Huumeista ry Oulun Seutu, puh. 050 442 2206

 

www.responsiblebusiness.rezidor.com

The Carlson Rezidor Hotel Group on yksi maailman nopeimmin kasvavista majoitusalan yrityksistä. Carlson Rezidorilla on toiminnassa tai projektivaiheessa yli 3000 hotellia yli 80 maassa. Radisson Blu on ensimmäisen luokan täyden palvelun hotellibrändi, joka erottuu kilpailijoistaan tuotteillaan, esimerkiksi 100% Guest Satisfaction Guarantee -palvelutakuulla ja Yes I Can! -palveluhengellä.  Lisätietoa: www.carlsonrezidor.com

Suomessa on seitsemän Radisson Blu Hotellia: kolme sijaitsee Helsingissä, yksi Espoossa, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. Suomessa hotellien liiketoiminnasta vastaa S-ryhmään kuuluvat TOK Turussa ja Sokotel Oy muualla Suomessa. Lisätietoa: www.radissonblu.fi

Oulun Radisson Blu Hotelli on Oulun johtava tapahtumatalo ja hotelliklassikko meren rannalla, kauppatorin sykkeessä. Lisätietoa: www.radissonblu.fi/hotelli-oulu


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs