Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Ikäihmisten oma sosiaalinen media Kylä-kanava - Vieraana Joel Hallikainen

Turun ammattikorkeakoulu

Ikäihmisten oma sosiaalinen media Kylä-kanava - Vieraana Joel Hallikainen

Kutsu.
Julkaistu: 30.12.2013 klo 11:01
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun Kylä-kanava on suunniteltu palvelemaan kotona asuvia ikäihmisiä ja heidän omaisiaan. Se on vuorovaikutteinen etäpalvelu, jonka kautta ammattikorkeakoulu tarjoaa hyvinvointia tukevia ohjelmasisältöpalveluita. Ohjelmat toteutetaan reaaliaikaisina ryhmälähetyksinä suoraan käyttäjien koteihin arkisin, kaksi kertaa päivässä. Keskiviikkona 8.1.2014 Kylä-kanavassa vierailee viihdetaiteilija Joel Hallikainen. 

Kylä-kanava on jatkoa syksyllä 2013 päättyneelle VIRTU-projektille, jonka tavoitteena oli tukea saaristossa asuvien ikäihmisten kotona asumista ja sosiaalista vuorovaikutusta, parantaa elämänlaatua ja lisätä turvallisuutta. Valtaosa Kylä-kanavan asiakkaista onkin tutustunut palvelumalliin jo VIRTUn aikana, ja asiakkaita on edelleen ympäri Suomea. Kylä-kanavan ohjelmat toteutetaan helppokäyttöisellä videoneuvottelulaitteella, jolla käyttäjät voivat olla kuva- ja ääniyhteydessä yhteen tai useampaan henkilöön samanaikaisesti.

 

Monipuolista ohjelmatarjontaa

Monelle Kylä-kanava on ennen muuta tärkeä sosiaalinen linkki muihin ikäihmisiin ja ulkomaailmaan.  Ohjelmat tuottavat pääosin Turun ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat, jotka tuovat palveluun oman alansa asiantuntemuksen. Sisältönä voi olla esimerkiksi erilaisia ennaltaehkäiseviä neuvonta-, keskustelu- ja kyselytuokioita sekä liikunta- ja lauluhetkiä.

Keskiviikkona 8.1.2014 Kylä-kanava saa vieraakseen viihdetaiteilija Joel Hallikaisen. Pitkään vanhainkodeissa esiintynyt ja mm. vanhusten hyvinvointia edistävän Pro Senior Kummit -yhdistyksen perustanut Hallikainen kokee ennaltaehkäisevän työn tärkeäksi.

– Vanhukset ovat kunniakansalaisiamme, toteaa Hallikainen.

 

TERVETULOA SEURAAMAAN LÄHETYSTÄ JA TUTUSTUMAAN KYLÄ-KANAVAAN
keskiviikkona 8.1.2014 klo 10.00
Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadun toimipisteeseen
Ruiskatu 8, luokka 535, Turku 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Kaisa Jokela, projektisuunnittelija
p. 040 3550 527
kaisa.jokela@turkuamk.fi

(paikalla 30.12. ja 7.1.)

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs