Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Ikäihmisten olohuone

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ikäihmisten olohuone

Tiedote.
Julkaistu: 21.02.2014 klo 11:50
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Sosterin kotihoito ja Mikkelin ammattikorkeakoulun fysio-  ja jalkaterapiaopiskelijat sekä sairaanhoitajaopiskelijat yhteistyössä järjestävät avoimia, yhteisöllisyyttä ja ikäihmisten toimintakykyä tukevia Ikäihmisten olohuone- iltapäiviä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti niille kotona asuville ikääntyneille, jotka eivät ole vielä säännöllisen kotihoidon palvelujen piirissä. Ikäihmisten olohuone –iltapäivät järjestetään  Savonlinnan seudulla seuraavasti:

Läntinen Savonlinnan seutu: Seurakunnan kokoontumistila, Kellarpelto
    13.3. klo 12 – 15     Kepeämmin kohti kevättä!
    20.3. klo 12 – 15     Liikkumisen iloa ja jalkojen hyvinvointia.

Itäinen Savonlinnan seutu: Karpalokoti, Mertala.
    18.3. klo 12 – 15     Mielen hyvinvointi
    09.4. klo 12 – 15     Liikkumisen iloa ja jalkojen hyvinvointia.

Savonranta: Päivärinteen palvelutalo, Savonranta.
    15.4. klo 12 – 15     Mielen hyvinvointi    
29.4. klo 12 – 15     Liikkumisen iloa ja jalkojen hyvinvointia.

Martat leipovat ja keittävät kahvia iltapäivissä. Paikalla on myös Sosterin kotihoidon palveluohjaajia ja kuntoutuksen henkilöstöä, joilta voitte kysyä kotihoidon palveluista.

Tarvittaessa voitte tiedustella lisää palveluohjaaja Hannele Pulkkiselta, puh. 044-417 2245  tai Marja- Liisa Laurinmaalta puh 044 417 2497.


Menopalstalle (maaliskuu):

Torstai 13.3. klo 12-15  Ikäihmisten olohuone. Teemana: ”Kepeämmin kohti kevättä!”. Ohjelmassa mm. hartiahierontaa, RR-mittausta, tuolijumppaa ja kahvia. Vapaa pääsy. Seurakunnan kokoontumistila, Aapelintie 7, Kellarpelto. Järjestäjinä Sosterin kotihoito ja MAMK:n sairaanhoitajaopiskelijat.

Tiistai 18.3. klo 12-15 Ikäihmisten olohuone. Teemana mielen hyvinvointi . Vapaa pääsy. Karpalokoti, Mertajärventie 14, Savonlinna. Järjestäjinä Sosterin kotihoito ja MAMK:n sairaanhoitajaopiskelijat.

Torstai 20.3. klo 12-15  Ikäihmisten olohuone. Teemana: Liikkumisen iloa ja jalkojen hyvinvointia. Vapaa pääsy. Seurakunnan kokoontumistila, Aapelintie 7, Kellarpelto. Järjestäjinä Sosterin kotihoito ja MAMK:n fysio- ja jalkaterapiaopiskelijat.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs