Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Ikäihmiset päiväkahville Ruissaloon

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Ikäihmiset päiväkahville Ruissaloon

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2015 klo 13:46
Julkaisija: Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Media toivotetaan myös tervetulleeksi vanhusneuvoston hyvän mielen tempaukseen

Aika: 26.8.2015 klo 13.00 ̶ 15.00

Paikka: Ruissalon kylpylän terassi, sateen sattuessa kylpylän ala-aulan kahvio.

Joskus ikäihmiseltä voi kulua pitkäkin tovi kotona ilman ulkoilua. Turun kaupungin vanhusneuvosto on tarttunut näiden ihmisten puolesta toimeen ja järjestänyt heille retken Ruissaloon. Matkaan pääsevät Martin, Linnan ja Portsan alueilla asuvat kaupungin kotihoidon asiakkaat. Kaiken kaikkiaan virkistysiltapäivään osallistuu noin kolmekymmentä ikäihmistä, kolme sairaanhoitajaa sekä eri järjestöistä tulevat vapaaehtoiset avustajat. Myös vanhusneuvoston jäsenet ovat tilaisuudessa tavattavissa. 

Retkeen sisältyy ilmainen bussikyyti, vanhusneuvoston tarjoamat pullakahvit Ruissalon kylpylän terassilla ja kylpylän esittely. Bussimatka taittuu matalalattiabussilla. Reissun hauskuttajaksi on lupautunut Förin Äijä Markku Heikkilä.

Vanhusneuvoston varapuheenjohtaja Marjatta Sinervo toivoo, että ikäihmisten kesäretkestä tulee perinne. Kokemukset ensimmäisen tapahtuman järjestelyistä antavat aihetta uskoa, että toive toteutuu.

- Eri tahojen yhteistyö on ollut jopa ainutkertaista. Meitähän on tässä mukana kolme tahoa eli vanhusneuvosto, kaupungin kotihoito ja yksityinen bussifirma, Citybus.

- Maininnan arvoista on, että myös Citybus on mukana talkoohengellä. Saamme siltä bussin ilmaiseksi ja kuljettaja tekee keikan vapaapäivänään, tapahtuman ideoinut ja siitä vanhusneuvoston puolesta vastaava Sinervo kiittää.

 

Lisätiedot:

Marjatta Sinervo, vanhusneuvoston varapuheenjohtaja, p. 044 572 3285, marjatta.sinervo@turku.fi tai

Tiina Mäkinen, vanhusneuvoston sihteeri, suunnittelija, p. 050 552 9231, tiina.m.makinen@turku.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs