Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Funera uudistaa hautausalaa viemällä hautaustoimistopalvelut nettiin kilpailukykyisin hinnoin

Funera Oy

Funera uudistaa hautausalaa viemällä hautaustoimistopalvelut nettiin kilpailukykyisin hinnoin

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Funera Oy

Hautaustoimistoala astuu vihdoin tälle vuosituhannelle, kun netissä toimiva hautauspalvelu Funera aloittaa toimintansa Suomessa. Funeran ansiosta läheisensä menettänyt omainen voi tilata haluamansa hautauspalvelukokonaisuuden Funeran nettikaupasta, puhelimitse tai henkilökohtaisesti tapaamalla. Funeran kautta asiakas pääsee nauttimaan verkko-ostamisen hyödyistä, kuten kilpailukykyisten hintojen läpinäkyvyydestä ja laajasta valikoimasta palveluja sekä osaavasta asiantuntija-avusta. 

Internetin kautta tilatut tuotteet ja palvelut ovat nykyään arkipäivää, mutta tähän saakka hautaustoimistopalvelu verkon välityksellä on ollut vähäistä. Nyt palvelunsa lanseeraava Funera tarjoaa pääasiassa netissä ja puhelimitse toimivan hautauspalvelun, joka helpottaa hautaukseen liittyvien asioiden hoitamista. Funera on Suomessa ensimmäinen hautaustoimisto, joka toimii pääsääntöisesti verkossa.

– Lähes kaikki palvelut ovat nykyään jo saatavilla netistä. Ihmiset haluavat valita, milloin ja miten he hoitavat asioitaan – me palvelemme heitä silloin, kun heille sopii. Tarjoamme asiakkaillemme verkko-ostamisen edut: selkeästi esitellyt, erittäin kilpailukykyiset hinnat, helpon saavutettavuuden sekä laajan valikoiman palveluja ja tuotteita, sanoo Funeran maajohtaja Tobias Andersin

Funera yhdistää laajasti ja monipuolisesti vainajan hyvästelyyn liittyvät palvelut. Tarkoituksena on tuoda läpinäkyvyyttä ja selkeyttä hautaamiseen ja siihen liittyvien palveluiden hinnoitteluun ja tarjontaan. Funeran kautta voi järjestää niin kirkolliset hautajaiset kuin siviilihautajaiset tai muussa yhteisössä pidettävät tilaisuudet. Asiakas saa henkilökohtaista apua suunnitteluun halutessaan. Lisäksi seremoniaan on mahdollista saada edustaja, joka huolehtii siitä, että hautajaiset sujuvat kuten pitää.

– Hautaustoimistojen hinnoittelun läpinäkyvyys on asia, joka on julkisuudessakin saanut kritiikkiä. Haluamme näyttää esimerkkiä ja uudistaa koko alaa parempaan suuntaan tarjoamalla asiakkaalle enemmän vastinetta rahoilleen, Andersin jatkaa.

Suomessa arvioidaan olevan noin 500 hautaustoimistoa. Palvelu lanseerataan aluksi Uudellamaalla, ja Funeran tavoitteena on toimia tulevaisuudessa suuressa osassa Suomea.

 

Lisätietoja:

Tobias Andersin
Maajohtaja
Funera AB
tobias.andersin@funera.fi
050 540 6609Liitetiedostot

Funera
Funera on Suomen ensimmäinen pääsääntöisesti netissä hautaustoimistopalveluja tarjoava yritys. Funeran verkkopalvelun avulla asiakkaalla enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa hautajaisjärjestelyihin, ja hinnoittelu on läpinäkyvää. Lisäksi Funera tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa palvelua ja neuvoja puhelimitse liittyen hautajaisten järjestämiseen.

Lisätietoja: funera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs