Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » FESET – uusia näkökulmia sosiaalialalle

Turun ammattikorkeakoulu

FESET – uusia näkökulmia sosiaalialalle

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2014 klo 11:37
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:ssa järjestettävässä kansainvälisessä seminaarissa 8.-10.5.2014 professorit Juha Hämäläinen Suomesta ja Manuel Boucher Ranskasta avaavat keskustelun sosiaalialan asiantuntijuuden  monitieteisyyden ja moniammatillisuuden höydyistä ja haasteista. 

Suomessa käydään tällä hetkellä tiukkaa keskustelua sosiaalialan asiantuntijuudesta, työnjaosta ja pätevyyksistä, joten seminaari on erittäin ajankohtainen suomalaisille sosiaalialan ammattilaisille ja sosiaalialan rekrytoijille.

Seminaarissa kuullaan professori Juha Hämäläisen avaus aiheesta Hyvinvointia ja kasvatusta - sosiaalipedagoginen asiantuntijuus monitieteisessä kontekstissa sekä ranskalaisen professori Manuel Boucherin puheenvuoro Sosiaalityön koulutuksen tulevaisuuden näköaloista. Lisäksi seminaaripäivien ohjelmaan sisältyy työpajaesityksiä (40), forumeita ja opintokäyntejä.

 

Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää ensimmäiseen FESET-seminaariimme

8. -10.5.2014

Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadun toimipisteeseen,

Ruiskatu 8, Turku

 http://www.turkuamk.fi/fi/tapahtumat/79/feset-seminaari/ 

FESET on eurooppalainen sosiaalialan kouluttajaorganisaatioiden järjestö, joka edistää sosiaalipedagogiikan käytäntötutkimusta ja koulutusta. Yhteisöjäseniä FESETissä on kaikkiaan 100. 

 

Lisätiedot:

Lehtori Eeva Timonen-Kallio, Turun AMK

Terveys ja hyvinvointi -tulosalue, puh. 044 907 4546

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs