Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön messut viikolla 49 - teemana Super Arkea

Lahden kaupunki

Ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön messut viikolla 49 - teemana Super Arkea

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 08:53
Julkaisija: Lahden kaupunki

PETE Lahti (Lahden ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön alueverkosto) järjestää toista kertaa päijäthämäläiset ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön messut. Tänä vuonna teemana on vanhemmuuden tukeminen kiireisessä arjessa - Super Arkea. Tapahtuman järjestävät PETE-verkostoon kuuluvat Lahden kaupunki, Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö, Omaiset mielenterveystyön tukena Päijät-Hämeen yhdistys ry, Päijät-Hämeen Omaishoitajat ja Läheiset ry, Ehyt ry Lahden Elokolo, Lahden ensi- ja turvakoti ry, A-klinikkasäätiön Hämeen palvelualue, NUT (Narsistien Uhrien tuki ry), Päijät-Hämeen Mielenterveystyön tuki Miete ry ja LAMK opiskelijat.

Joulumaa ja Super Arkea -luento

Joulumaa on maanantaina 1.12.2014 kello 17–19 Lahden Urheilukeskuksessa pidettävä liikunnallinen joulunavaustapahtuma. Tapahtumassa on mukana PETE Lahden lisäksi Lahden seudun urheiluseuroja, yhdistyksiä ja muita toimijoita, joiden muodostama joulupolku kiertelee Urheilukeskuksessa Karpalon mäkien ympäristöä.

Teeman pääpaino on Super Arkea luennossa, joka pidetään keskiviikkona 3.12.2014 Lahden pääkirjastolla kello 17.30–19.00. Luennoitsijana on toimittaja, tv-tuottaja ja kirjailija Anna Perho. Luennolle mahtuu mukaan 158 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 2.12.2014 mennessä osoitteeseen superarkea.lahti@gmail.com. Luennon yhteydessä on mahdollisuus tavata edellä mainittuja toimijoita ja kysellä heidän toiminnoistaan.

Molemmat tapahtumat ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Anna Perho: "Minusta on mukava ajatella, että hyvinkin sovinnaisen kuoren alla voi salakuljettaa maailmaan pienen palan anarkiaa: sen, että sanookin yhtäkkiä "ei kiitos" asialle, jonka on ennen pitkin hampain hyväksynyt, tai "kyllä kiitos" asialle, johon ei ole aiemmin uskaltanut tutustua."

Mutta kaikkein tärkeintä on sittenkin ehkä nauru.

"Minusta ihmisen pitää voida nauraa melkein kaikelle, ja kaikkein eniten itselleen.

Muuten elämästä ei selviä hengissä."

Lisätietoja:
Leni Kivelä
Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö
p. 040 182 9192, leni.kivela@phsps.fi

 

PETE:n löydät myös Facebookista tai verkostowikistä.

Lue lisää myös PETE Lahti sivuilta.

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs