Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Coronaria Taivalkoskelle suun terveydenhuollon palvelutuottajaksi

Coronaria

Coronaria Taivalkoskelle suun terveydenhuollon palvelutuottajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 08:15
Julkaisija: Coronaria

Taivalkosken kunnan sosisaali- ja terveyslautakunta kilpailututti loppuvuodesta 2014 terveyskeskuksen hammashoitolan toiminnan sekä koululaisten hammashoidon järjestämisen. Hankinnassa painotetaan hammashoidon toiminnan järjestämistä, mutta tarkoituksena on myös hammashuolloin toiminnan kehittämisellä ja seurannalla vaikuttaa hammashoidon käyttöön ja kustannuksiin.

Avoimen kilpailutuksen voitti Coronaria Hoitoketju Oy, joka tulee tuottamaan hammaspalvelut kahden vuoden ajan 1.3.2015 alkaen. Nyt alkavan kahden vuoden jälkeen sopimuksessa on vielä kahden vuoden lisäoptio palvelutuottamisen jatkamiselle.

Tarjousten vertailussa Taivalkoski arvosti mm. toiminnan jatkuvaa kehittämistä, mittaamista, raportointia sekä paikallistuntemusta. Luonnollisesti tarjotun kokonaisuuden tuli myös vastata erittäin hyvin Taivalkosken kunnan ja kuntalaisten tarpeisiin.

Kokemus ja kotimaisuus

 Coronaria on täysin suomalainen yritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on paitsi asiantunteva hoito, myös hoidon saatavuuden takaaminen.

-       Taivalkoskella on hyvä tiimi töissä. Tulemme panostamaan henkilöstön osaamiseen jatkossakin ja työstämme toimintamalleja sekä prosesseja palvelujen saatavuuden ja vaikuttavuuden kehittämiseksi, summaa Coronarian liiketoimintajohtaja Kimmo Alaniska.

 

Lisätietoja:

Kimmo Alaniska
Liiketoimintajohtaja
Puh. 040 846 8355
kimmo.alaniska@coronaria.fi

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen lähemmäs 1200 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs