Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Coronaria osti Oy Contextia Ab:n

Coronaria

Coronaria osti Oy Contextia Ab:n

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 08:30
Julkaisija: Coronaria

Coronarian tiivis kasvutahti saa jatkoa sen ostaessa valtakunnallisen terapiapalveluja tarjoavan Contextian. Nyt tehtyjen kauppojen myötä Coronarian palveluvalikoima laajenee pari- ja perheterapiaan ja palvelut vahvistuvat erityisesti Uudenmaan, Tampereen ja Turun alueilla. Coronaria on kokonaisuudessaan laajentunut merkittävästi viime vuosina, ja haastavasta taloustilanteesta huolimatta konsernin liikevaihto tuplaantui vuonna 2015 edelliseen vuoteen nähden. Henkilöstön määrä on kolmessa vuodessa yli kolminkertaistunut.

Coronaria Kuntoutus aloitti alkuvuodesta 2015 toimintansa, jota vahvistettiin sittemmin Coronaria Terameren ja Coronaria Medifamilian osake-enemmistöjen ostoilla sekä Tomera Palvelut Oy:n liiketoiminnan ostolla. Uusi yrityskauppa tulee vahvistamaan ja monipuolistamaan Coronarian kuntoutuspalvelutarjontaa, johon kuuluvat puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapiapalvelut sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssitoiminta.

Contextia on toiminut vuodesta 2003 lähtien tarjoten puhe- ja toimintaterapiaa, neuropsykiatrista valmennusta, psykologipalveluja, psyko-, pari- ja perheterapiaa sekä neurologisia ja psykiatrisia lääkäripalveluja. Contextian erikoisaloina ovat neurologisten ja neuropsykiatristen vaikeuksien kuntoutus ja tutkimus. Yrityksen liikevaihto kasvoi viime vuonna 50 % ollen tänä vuonna noin 4,6 milj. euroa. Contextia siirtyi Coronarian omistukseen 1.6.2016. Sen edelliset omistajat jatkavat yrityksessä: Timo Palmula toimitusjohtajana ja Petra Palmula henkilöstöjohtajana. Yrityskauppa ei vaikuta nykyisten noin 90 työntekijän työsopimuksiin.

–Visionamme on olla alamme paras ja kehittyvin terapiakeskus Suomessa. Nyt toteutettu yrityskauppa vahvistaa tämän tavoitteemme toteuttamista merkittävästi. Täydennämme toisiamme loistavasti; Contextia on vahva Etelä-Suomessa kun taas Coronaria on vahva Pohjois-Suomessa. Resurssimme kehittää toimintaa kasvavat, ja voimme tarjota henkilöstöllemme ura- ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia lisää, toteaa Contextia Oy:n toimitusjohtaja Timo Palmula.

Vahvasti kotimainen

Coronaria on täysin suomalainen kasvuyritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Vuonna 2016 Coronaria Hoitoketju Oy:n budjetoitu liikevaihto on noin 106 M€ ja henkilöstömäärä 1500. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on kattava palveluvalikoima terveys-, hoiva-, ja kuntoutusliiketoiminnassa.

– Monipuolisen ja laadukkaan kuntoutustoiminnan kehittäminen on meille tärkeää. Nyt toteutunut yrityskauppa vahvistaa toimintaamme mm. Etelä-Suomessa, ja palveluvalikoimamme laajenee entisestään, toteaa Coronarian hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg.

Lisätietoja:

Arto Lamberg
Liiketoimintajohtaja, Coronaria Hoitoketju Oy hoiva- ja kuntoutuspalvelut
Puh. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi
www.coronaria.fi

Timo Palmula
Toimitusjohtaja, Contextia Oy
Puh. 0400 703 000
timo.palmula@contextia.fi
www.contextia.fi

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen yli 1500 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs