Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Auta, älä peukuta

SOS-Lapsikylä

Auta, älä peukuta

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: SOS-Lapsikylä

Sosiaalinen media on luonut yksinkertaisen tavan auttamiseen: peukuttamisen. Kissavideoiden ohella peukutuksia keräävät hyväntekeväisyysjärjestöjen kampanjat. SOS-Lapsikylä haluaa kampanjallaan ”Auta, älä peukuta” nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, että pelkkä tykkääminen ei riitä.

Julkisen talouden kiristyneen tilanteen vuoksi jatkossa tarvitaan yhä enemmän konkreettisia toimia, muun muassa lahjoituksia ja vapaaehtoistyötä, jotta järjestöt pystyvät jatkamaan tärkeää työtään heikoimpien auttamiseksi.

Suomessa yli 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan. Kaikkiaan lähes 100 000 lasta on lastensuojelun piirissä. SOS-Lapsikylän kampanja ”Auta, älä peukuta” kerää varoja turvallisen kodin saamiseksi lapsille, jotka eivät syystä tai toisesta voi asua yhdessä omien vanhempiensa kanssa.

Samalla se herättää ihmisiä ajattelemaan, että aivan naapurissakin voi olla perhe, jossa kaikki asiat eivät ole hyvin ja apua tarvitaan. Jokainen voi tehdä jotain – onpa se sitten lahjoitus hyväntekeväisyyteen tai pienen hengähdyshetken tarjoaminen tuttavaperheelle. Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen lapsuuteen.

Katso koskettava kampanjavideo:

https://www.vimeo.com/145125941

Lisätietoja:

Aija Rikala
viestintäpäällikkö
p. 050 555 2515
aija.rikala@sos-lapsikyla.fi

Leena Poutanen
markkinointijohtaja
p. 040 570 8298
leena.poutanen@sos-lapsikyla.fi

Liitetiedostot

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Autamme perheitä varhaisen tuen sekä avo- ja sijaishuollon palveluin. Keräämme myös varoja lasten ja perheiden tukemiseen. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs