Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Anne Brunila Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun suojelijaksi

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Anne Brunila Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun suojelijaksi

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2014 klo 06:00
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Vuoden Nuori Johtaja 2014 -kilpailun suojelijaksi on lupautunut ekonomisti Anne Brunila. Talouselämä-lehti on arvostanut Anne Brunilan Suomen yritysmaailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi Päättäjänaiset 2013 -listallaan.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu on julistettu virallisesti alkaneeksi helmikuussa 2014. Vuoden Nuori Johtaja -kilpailuun voi osallistua kuka tahansa alle 40-vuotias, vastuullisesti ja esimerkillisesti toimiva johtaja. Kilpailun rinnalla toteutetaan nuorille Päivä johtajana -tempauksia, joissa nuoret pääsevät seuraamaan johtajan päivää. Kestävä johtajuus on Vuoden Nuori Johtaja 2014 -kilpailun teema.

– Kestävästi toimiminen on osa meidän kaikkien arkea. Onnellisuus tulee pienistä asioista. Se on toisen huomioon ottamista, ihmisten kohtaamista, kannustavia sanoja. Tehdään työtä, jolla on merkitystä ja jolla on myönteinen vaikutus ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan, toteaa Anne Brunila.

– On tärkeää luoda uusia yrityksiä, tuotteita ja palveluja, jotka synnyttävät talouskasvua ja työpaikkoja. Kehittyvässä markkinataloudessa Suomen menestymisen mahdollisuudet nojaavat merkittävään potentiaaliin, joka on jäänyt hyödyntämättä ihmisissä, yrityksissä ja markkinoilla. Kestävän johtajuuden periaatteiden mukainen liiketoiminta luo runsaasti tilaa tämän potentiaalin käyttämiseen uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen sekä kilpailukyvyn kasvattamiseen, korostaa Anne Brunila.

– Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu nostaa esiin kestävän johtajuuden periaatteiden mukaisesti toimivia johtajia. Kilpailun tavoitteena on innostaa meitä tunnistamaan hyviä johtajia ympäriltämme ja kannustaa heitä toimimaan hyvän johtamisen esikuvina meille kaikille. Päivä johtajana -tempauksissa tarjotaan nuorille näköalapaikkoja työelämään sekä mahdollisuuksia vaikuttaa tulevaisuuteensa. Hyvien esimerkkien ja kokemusten avulla voimme luoda parempaa johtajuutta suomalaiseen yhteiskuntaan! kannustaa Anne Brunila.

Brunila toimii Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n Suomen hallituksen puheenjohtajana. Hän on Sammon, Sanoman, Stora Enson ja Koneen hallituksen jäsen. Aikaisemmin Brunila on toiminut Fortumin yhteiskuntasuhteiden ja kestävän kehityksen johtajana. Lisäksi hän on toiminut valtiovarainministeriön kansantalousosaston ylijohtajana. Brunila on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto on myöntänyt hänelle kauppatieteiden kunniatohtorin arvonimen.

 

Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun vuodesta 2007 alkaen. Kilpailulla halutaan kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittämään työelämässä tarvittavia kestävän johtamisen taitoja. Hakuaika kilpailuun päättyy 14.9.2014. Tänä vuonna kilpailun yhteistyökumppaneita ovat CxO Mentor Oy, Experis ja yritysvastuuverkosto FIBS ry.


Lisätietoja:


Anne Brunila
anne.brunila@hanken.fi
puh. 0400 813 952

Irene Lamberg                                  
Suomen Nuorkauppakamarit ry          
Kansallinen puheenjohtaja 2014          
irene.lamberg@jci.fi                      
puh. 044 314 7278                       

Niina Hämäläinen
Suomen Nuorkauppakamarit ry
Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun kansallinen projektipäällikkö
niina.hamalainen@jci.fi
puh. 050 3844 516
www.nuorijohtaja.fi

Suomen Nuorkauppakamarit ry on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. www.jci.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs