Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Ajoissa kotiin -kampanja Päijät-Hämeen alueella 6.–21.9.2014

Lahden kaupunki

Ajoissa kotiin -kampanja Päijät-Hämeen alueella 6.–21.9.2014

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2014 klo 15:18
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin perhehoito osallistuu Perhehoitoliiton organisoimaan valtakunnalliseen Ajoissa kotiin -kampanjaan. Kampanjan avulla etsitään uusia sijaisperheitä ja pyritään lisäämään yleistä tietoisuutta perhehoidosta. Perhehoidon työntekijät ja sijaisvanhemmat ovat Lahden seudullisen perhehoidon toimistolla Lahdessa, osoitteessa Vapaudenkatu 23 B kertomassa perhehoidosta ja vastaamassa kiinnostuneiden kysymyksiin seuraavan aikataulun mukaan:

  • Tiistaina 9.9.2014 klo 15, 16 ja 17 keskustelutilaisuudet Lahden perhehoidon toimistolla Vapaudenkatu 23 B.
  • Keskiviikkona 10.9.2014 klo 15, 16 ja 17 keskustelutilaisuudet Lahden perhehoidon toimistolla Vapaudenkatu 23 B

Kiinnostuneet haetaan B-rapun ala-aulasta (hissillä ei pääse toimiston tiloihin) tasatunnein kello 15, 16 ja 17 edellä mainittuina päivinä.

Keskustelutilaisuuden jälkeen osallistujat voivat jäädä katsomaan dokumenttia Mun puu, jossa kuvataan sijaisperheen arkea sijaisperheessä asuvan Merituulin silmin.

Lisätietoja kampanjasta ja sijaisvanhemmuudesta saa myös Perhehoitoliiton ylläpitämiltä valtakunnalliselta sijaisvanhemmaksi.fi -sivustolta.

Lahden kaupungin perhehoito

Lahden kaupungin perhehoito on seudullinen yksikkö, joka tuottaa perhehoidon palveluita 14 Päijät-Hämeen kunnalle. Yksikkö ylläpitää perhehoitopankkia vapaista sijaisperheistä, etsii lapselle sopivan sijaisperheen, rekrytoi ja valmentaa uusia sijaisperheitä sekä vastaa sijaisvanhempien tukityöskentelystä. Tämän lisäksi yksikössä hoidetaan sijaisperheessä asuvien lahtelaisten lasten ja nuorten sosiaalityö.

Lisätietoja:
Pirjo Seppälä
lastensuojelun perhehoidon sosiaalityöntekijä
p. 050 3987602, pirjo.seppala@lahti.fi

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs