Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » 31 uutta ideaa nuorten työllisyyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi

Yllätetään yhteiskunta

31 uutta ideaa nuorten työllisyyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 11:40
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

         Nuorten työllisyystilanne ja hyvinvointi ovat heikentyneet entisestään huolimatta yhteiskunnan lisääntyneestä panostuksesta niiden parantamiseksi. Yllätetään yhteiskunta -ryhmän mielestä nykysuunnan ja vanhojen rakenteiden muuttamiseen tarvitaan radikaalisti erilaista ajattelua ja ennakkoluulottomia uusia ideoita. Ryhmä onkin tarttunut nuorisotyöllisyyden parantamiseen ja nuorten hyvinvointiin talven ja kevään aikana järjestetyissä kahdessa Yllätetään yhteiskunta JAM-tapaamisessa. Niissä on syntynyt yhteensä huimat 31 uutta ideaa, 21 nuorisotyöllisyyden parantamiseen ja 10 nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. Yllätetään yhteiskunta odottaa mielenkiinnolla, miten yhteiskunta vastaa tähän haasteeseen.

 

         Vuoden 2014 alkuvuoden kahteen Yllätetään yhteiskunta JAMiin on osallistunut peräti 150 nuorten hyvinvoinnista ja työllisyyden edistämisestä kiinnostunutta ideoijaa. Ryhmän innostus on ollut valtavaa ja osallistujien määrä ja erilaiset taustat ovat tuoneet ideointiin ennennäkemätöntä voimaa ja fiilistä. JAMeihin on osallistunut mm. yritysjohtajia, muusikoita, kansanedustajia, tiedemaaliman edustajia, pappeja, graafikoita, opiskelevia ja työtä etsiviä nuoria, eläkeläisiä ja eri järjestöjen edustajia. 

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs