Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Virtuaalimaailmasta yrittäjyyden tielle

Turun ammattikorkeakoulu

Virtuaalimaailmasta yrittäjyyden tielle

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2013 klo 10:36
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Bisnesstarttimessuilla tulevat tradenomit harjoittelevat

Virtuaalimaailmasta yrittäjyyden tielle

Yrittäjyys on haastavaa työtä. Yrityksen liiketoimintaan tutustuminen alkaakin Turun ammattikorkeakoulun harjoitusyrityksissä jo opintojen aikana. Harjoitusyrityksen toimitusjohtaja voi ensialkuun asioida virtuaalisessa verotoimistossa ja -pankissa. Erehdyksiinkin on näin varaa. Kaikki tapahtuu virtuaalisessa oppimisympäristössä, jonne on luotu simuloituja reaalimaailman palveluja.

Yhden lukuvuoden mittaisissa opinnoissa opiskelijat perustavat virtuaalisen yrityksen. Yritys toimii kirjanpitoineen ja verotuksineen todellisen yrityksen tavoin. Raha liikkuu ja palvelut hoidetaan kuitenkin vain virtuaalisesti. Asiakkaat tulevat pääasiassa kansainvälisestä harjoitusyritysverkostosta ympäri maailman.

Jo perinteeksi tulleet harjoitusyritysmessut kantavat tätä nykyä nimeä Bisnesstarttimessut. Tapahtuma järjestetään Salossa nyt 12. kertaa. Vieraita on kutsuttu Salon seudun toisen asteen oppilaitoksista, yrityksistä sekä Turun ammattikorkeakoulusta.

Yksi messuilla esittäytyvä yritys on Makea Design, pohjoismaisia design-  ja toimistokalusteita myyvä harjoitusyritys. Makea Design voitti syksyllä Turun ammattikorkeakoulun harjoitusyritysten keskinäisen myyntikilpailun.

- Olemme panostaneet messujärjestelyihin todella ja lähettäneet mm. asiakkaillemme henkilökohtaiset kutsut, kertoo Johanna Reunanen, Makea Designin messuvastaava.

 

 

TERVETULOA BISNESSTARTTIMESSUILLE

Torstaina 31.1.2013 klo 12.00–15.00

                      Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteeseen,

Ylhäistentie 2, 24130 Salo

 

Kummiyrityksestä todelliset luvut ja toiminta-ajatus

Harjoitusyrittäminen ei ole pelkästään virtuaalisessa maailmassa toimimista. Jokaisella harjoitusyrityksellä on reaalimaailman kummiyritys, joka tarjoaa todelliset luvut, markkinoitavat tuotteet ja toiminta-ajatuksen.

AMK Adventure Day

Tilaisuuden aikana järjestetään myös AMK Adventure Day, jonka tarkoituksena on tehdä Turun AMK:n Salon toimipistettä ja sen koulutusohjelmia tutuksi tuleville opiskelijoille sekä kaikille kaupunkilaisille.

 

 

Lisätietoja:

Anne-Marie Junger, Turun AMK, p. 040 355 0129, anne-marie.junger@turkuamk.fi

Johanna Reunanen, opiskelija, Turun AMK, johanna.h.reunanen@students.turkuamk.fi

Johanna Stenroos-Vuorio, viestintävastaava, Turun AMK / Tietoliikenne ja sähköinen kauppa, p.  044 907 4985, johanna.stenroos-vuorio@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs