Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Viledan ”Tunti lisää lapselle” -kampanja tukee lapsiperheiden hyvinvointia

Viledan ”Tunti lisää lapselle” -kampanja tukee lapsiperheiden hyvinvointia

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2012 klo 09:00
Julkaisija: Vileda

Viledan Wettex Kummit -rullat tuovat kukkavoimaa arjen keskelle

Jokainen Wettex Soft&Fresh Kummit -kampanjarullan touko-heinäkuussa ostava tukee 10 sentillä Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Samalla Vileda ja Kummit haastavat myös kaikki mukaan Facebookissa ”Tunti lisää lapselle” -kampanjaan, jossa etsitään yhdessä keinoja perheiden yhteisen ajan lisäämiseksi.

Vileda on valmistuttanut erikoiserän Suomen myydyimmästä sieniliinasta Wettex Soft&Fresh -rullastaan: kesäinen kukkakuosi miellyttää silmää ja 10 sentin lahjoitus jokaisesta rullasta Lastenklinikoiden Kummit ry:lle piristää myös monen mieltä. 1,5 metrin rullasta on helppo leikata juuri tarvittavan kokoinen liina. Tarjolla on kaksi iloista väriä: pirteän sininen ja trendikäs oranssi. Suositushinta: 2,69 euroa.

– Jokainen Wettex Soft&Fresh Kummit -liinan ostaja on tukemassa lasten ja nuorten psykiatrian henkilöstön koulutusta. Kerätyillä varoilla hoitohenkilökunta eri puolilla Suomea pääsee osallistumaan yhdysvaltalaisen lasten- ja nuorten psykiatrian huippuasiantuntija Gabor Keitnerin pitämään käytännönläheiseen valmennukseen, jossa keskitytään psykiatrista tukea tarvitsevan lapsen koko perheen hoitamiseen, projektipäällikkö Talla Koskinen Lastenklinikat Kummit ry:stä kertoo.

Yhdessä Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa Vileda haastaa myös koko kansan mukaan ”Tunti lisää lapselle” -Facebook kampanjaan. Tavoitteena on kerätä vino pino ideoita ja ajatuksia, miten perheissä voitaisiin viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

– Suomessa jo joka kymmenes lapsi ja nuori tarvitsee psykiatrista hoitoa. Yksi merkittävä syy mielenterveysongelmien lisääntymiseen on asiantuntijoiden mukaan perheiden aikapula. Nyky-yhteiskunnan monissa paineissa ajan löytäminen perheelle ei ole helppo tehtävä. Siksi haluammekin haastaa kaikki mukaan ideoimaan keinoja, miten voisimme löytää tunnin lisää aikaa lapsillemme, Viledan maajohtaja Tuija Koivuniemi kertoo.

Tunti lisää lapselle kampanjaan voi tutustua osoitteessa facebook.com/tuntilisaalapselle toukokokuun alusta lähtien.

Sivustolla vinkkejä antavat monet lasten ja nuorten sekä perheiden parissa työskentelevät asiantuntijat. Kampanjaan on haastettu mukaan myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä kuten urheilijoita, keittiömestareita ja taiteilijoita.

 

Lisätietoja ja tuotenäytteet:

OSG Viestintä

p. 0207 806 802 / Toni Perez

sähköposti: viestinta@osg.fi

Talla Koskinen,

p. 040 514 0033

s-posti: talla.koskinen@kummit.fi

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs