Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Vileda muuttaa käsitykset mikrokuituliinoista

Vileda muuttaa käsitykset mikrokuituliinoista

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 10:53
Julkaisija: Vileda

Vileda tuo markkinoille neljä mikrokuituliinaa, jotka antavat puhdasta kyytiä kodin perinteisille räteille. Ne todistavat myös, että mikrokuiduista on hyötyä muussakin kuin perinteisessä pölyjen pyyhinnässä.

Mikrokuituliinat mielletään usein suppean käyttöalueen pölyliinoiksi, jotka tuntuvat käsissä epämiellyttäviltä. Vileda esittelee syksyn aikana neljä mikrokuituliinaa, jotka pyyhkivät kodin perinteiset rätit mennen tullen.

Vileda testautti tuotteet elokuussa 25 kotitaloudessa, jotka rekrytoitiin tehtävään mtv3.fi-sivuston kautta.

– Hämmästyttävän moni suomalainen käyttää edelleen liinoina vanhoja t-paitoja ja pyyhkeitä, jolloin siivous on jäljeltään ja kokemuksena silkkaa piinaa. Valtaosa testaajista yllättyikin, kuinka monelaisia liinoja nykyään on saatavilla. Uudet mikrokuituliinat koettiin edeltäjiään tehokkaammiksi ja kädessä mukavamman oloisiksi, Tuija Koivuniemi Viledalta kertoo.

”Voihan heviletti, jopas lähti sitkeät rasvatahrat keittiön kaapin ovesta. Tuote kuivuu nopeasti ja kiillottaa upeasti tiskipöydän, eikä kutistu pesussa”, totesi 50-vuotias Jaana Helsingistä.

Vileda Micro&Sponge mikrokuituinen sieniliina on keittiöön ja kylpyhuoneeseen sopiva, imukykyinen tehopakkaus. Käteen sopiva liina poistaa helposti rasvatahrat, sormenjäljet ja pinttyneen lian esimerkiksi työtasoilta, kodinkoneiden rosterisilta pinnoilta tai hanoista – jopa ilman pesuaineita. Sienisisuksen ansiosta liinalla on erinomainen imukyky. Suositushinta: 2,90€

”Ikkunaliina on todella näppärä lasipintojen pikapuhdistaja! Sileällä puolella katosivat käden käänteessä pienet sormenjäljet, kääntöpuoli puhdisti tehokkaasti jopa röpelöisen ovi-ikkunan. Eikä liina kaivannut edes pesuainetta”, suitsuttaa 34-vuotias Mari Kokkolasta Vileda Micro&Shine -ikkunaliinaa.

Vileda Micro&Shine mikrokuituinen ikkunaliina saa kodin kaikki lasipinnat kiiltämään hetkessä. Mikrokuitujen ansiosta liina puhdistaa ja kiillottaa myös ilman pesuainetta. Liinassa on kaksi puolta. Pehmeä mikrokuitupuoli pesee ja irrottaa likaa. Kiiltävä puoli kuivaa ja kiillottaa. Pienen kokonsa ja taiteltavuutensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti kodin lasipintojen nihkeään pikapuhdistukseen, kuten sormenjälkien poistoon ikkunoista ja peileistä, auton ikkunoiden puhdistukseen sisäpuolelta, pesuhuoneen suihkukaapin ovien ja saunan lasisen oven puhdistukseen sekä peili- ja liukuovien kiillottamiseen. Liina on parhaimmillaan pienillä lasipinnoilla ja pikapuhdistuksessa. Suositushinta: 3,29€

”Huikea ero tavalliseen puuvillaiseen tai pellavaiseen astiapyyhkeeseen. Oli suorastaan ilo kuivata astioita. Myös teräksiset aterimet lähtivät kirkkaiksi pyyhkeellä. Testin paras ja tarpeellisin tuote mielestäni, aion ostaa tämän tuotteen uudelleenkin”, kertoi 48-vuotias Leena Vileda Astiapyyhkeestä.

Mikrokuituinen Vileda Astiapyyhe on uudentyyppinen astiapyyhe. Perinteisesti kodeissa käytettävistä puuvillaliinoista poiketen mikrokuituinen liina kiillottaa ja kuivaa samanaikaisesti. Se myös poistaa kuivatessa sormenjäljet ja kalkkitahrat. Kostutetun liinan avulla voi nopeasti kiillottaa juoma- ja viinilasit kirkkaiksi, ja se soveltuu erinomaisesti myös aterimien kiillotukseen. Liina on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Suositushinta: 4,99€

”Käytin liinaa kaikenlaiseen pyyhkimiseen: esimerkiksi pölyjen pyyhkimiseen kuivana ja kosteana, hellan jo kuivuneisiin roiskeisiin sekä tiskipöytään ja ruokapöytään. Parhaiten liinan tehon huomasin pyyhkiessäni kostealla liinalla pintoja, joihin oli tarttunut extra hard -hiuslakkaa: yleensä tähän tehoaa vain pesuaine ja hetken liotus, mutta tällä liinalla kosteana pyyhkiminen irrotti lian heti. Liina ei tarvinnut pesuainetta, vaan käytin sitä pelkän veden kanssa”, toteaa 30-vuotias Yasmin Vileda Mikrokuituliinasta.

Uutuusliinojen lisäksi testiryhmä testasi myös Vileda Mikrokuituliinan. Liina on todellinen koko kodin yleisliina, se soveltuu erinomaisesti niin yleispyyhintään kuin kylpyhuoneenkin siivoukseen. Liina on parhaimmillaan nihkeäksi kostutettuna: se irrottaa rasva- ja kalkkitahrat - jopa ilman puhdistusaineita. Liinalla on erinomainen liansitomiskyky ainutlaatuisten likaa keräävien taskujen ansioista. Suositushinta: 7,90€ / 4 kpl pakkaus.

Kaikki Viledan mikrokuituliinat ovat kestäviä ja konepestäviä sekä tehokkaita myös ilman puhdistusaineita, joten luonto sekä kukkaro kiittävät.

 

Lisätietoja:

Sanna Hiedanpää

Freudenberg Household Products Oy

Puh. 0424 286 611

sanna.hiedanpaa@fhp-ww.com

www.vileda.fi

Tuotenäytteet: 

OSG Viestintä / Anni Vehmanen

p. 0207 806 800, sähköposti: viestinta@osg.fi

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs